środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
w jakim banku wybrać kredyt

sam pracuję w banku i miałem z tym duży problem
szukałem najbardziej mi odpowiadającego kredytu, jednym z warunków oczywiście aby było najtańszej przy moich niezbyt wysokich zarobach
znajomy podesłał mi adres

http://bankowo.systempartnerski.pl/

na którym przejrzełem większość dostępnych ofert bankowych i skontaktowałem z bankiem

ps. może to komuś się przydać

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: w jakim banku wybrać kredyt

Autor: 1wer (---.bph.pl)
Data: 13-12-06 09:21
pisze:
"sam pracuję w banku i miałem z tym duży problem ..."

Ja na pewno odradzam w banku BPH. Jeżeli tam pracują idioci, którzy nie wiedzą jakie jest oprocentowanie oraz pozostałe warunki w ich macierzystym banku, to:

po pierwsze: rację mają jego przełożeni, że mu nie płacą
po wtóre: to duże ryzyko brać kredyt w firmie, która zatrudnia nie wykwalifikowanych pracowników.
po trzecie: kolego zwróć się do mnie to podpowiem Tobie i Twoim szefom - Bezpieczna Kasa Oszczędności Lecha Grobelnego !!

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

Heh. Nudzi mi się to pobawię się w adwokata. Do Petera:
po pierwsze - Na jakiej podstawie stwierdzasz, że 1wer nie wie jakie są warunki w Jego banku? Bo z posta to nijak nie wynika.
po drugie - Chyba na głowę z wysoka upadłeś polecając konkretny bank (czy inny twór) jeżeli nie wiesz nawet o jakiego rodzaju kredyt chodzi. Widzę, że Twój świat jest o wiele prostszy niż zwykłego człowieka, który liczy swoje pieniądze zanim je wyda.

Bank "U Rodzców". Wysokość kredytu dowolna, oprocentowanie 0 %, dogodne rozłożenie rat, z możliwością umorzenia.

Pozdrowienia.

maciek:
mogę wziąć u Twoich 10 000 bo moi nie są tacy wyrozumiali. szczególnie z tym umorzeniem ;) pozdro

Od kiedy to jesteśmy na Ty młodu człowieku ? Czy moi rodzice są twoimi rodzicami, chyba nie, także nie licz na taką wyrozumiałość. To po pierwsze, po drugie, od kiedy to małolaty mogą się ubiegać o kredyt.

nie oceniaj wszystkich swoja miarą

przykro mi że uraziło to szanownego pana. szkoda że jeszcze nie poszczujesz psami

Troszkę szacunku dla innych ludzi. Ucz się młody ucz, bo nauka to ...... ....., reszty się domyśl.

Pozdrowienia.

Autor: grzesiekk84 (---.elomza.pl)
Data: 13-12-06 12:41
napisał:
"Heh. Nudzi mi się to pobawię się w adwokata. Do Petera: . . . . . . . . "

Jeżeli już wywołałeś mnie do odpowiedzi to zripostuję. Chcąc bawić się w adwokata trzeba mieć albo doświadzenie albo wiedzę albo: i jedno i drugie. Ty niestety nie masz żadnych z wymienionych walorów. Jesteś młodym człowiekiem. Powinieneś się z tego faktu cieszyć, gdyż wszystko przed Tobą. Doświadczenie przyjdzie z wiekiem, wiedza być może także. Trzeba jednak "mierzyć siły na zamiary".

Na tym forum walczymy z kryptoreklamą. Taką jest ten post. Moja odpowiedź (przyznaję ironiczna) była protestem przeciwko zaśmiecaniu tego forum.

Czy wiesz na jakiej podstawie określiłem Twój wiek i wiedzę? Otóż wielu ludzi do dziś na hasło Lech Grobelny dostaje czkawki. Trzeba mieć jednak "trochę" latek, żeby to zjawisko zrozumieć. Zacytuję Ci, żebyś nie musiał szukać w "google":

cyt: "Grobelny, z zawodu fotograf, fortuny dorobił się pod koniec lat 70., handlując w całej Polsce obrazkami z wizerunkiem Jana Pawła II. W 1989 roku był już właścicielem studiów fotograficznych, sieci kantorów, firmy Dorchem oraz Bezpiecznej Kasy Oszczędności, parabanku oferującego znacznie wyższe oprocentowanie lokat niż PKO. Swoje oszczędności (25 - 26 miliardów starych złotych) powierzyło mu ok. 10 tys. osób. W lipcu 1990 r. na wieść, że właściciel BKO uciekł z kraju z pieniędzmi, ludzie szturmowali kasy, aby wycofać swoje pieniądze."

Nie życzę nikomu kontaktu z takim pseudo bankiem. Wierzę, że reklamowany BPH jest o niebo lepszym!

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

nie do końca jest to reklama BPH gdyż nieznalazłem tu dobrej oferty we frankach /bo jej nie ma - chyba ze jeste DUŻY VIP /
ale cieszę się że BPH ma dobrą reputację :-)

Moja dziewczyna ma konto w BPH i widząc ile buli za byle drobną operację to ja dziękuje. W moim mam wiele rzeczy za darmo a co nie za darmo to na pewno taniej (nie będe reklamował - jeden z tych na dwornej)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org