Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
krecone włosy;) |
witam mam mały problem czy polecilibyscie mi fryzjera lub fryzjerke ktorzy doradzili by mi ułorzyc,sciac moje loczki a nie zazwyczaj jak jestem u fryjera to mi je prostuja a przeciez nie o to mi chodzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: krecone włosy;) |
a nie potrafisz buzi otworzyc u fryzjera ze prostowania sobie nie zyczysz? Zazwyczaj sie pytaja jak ulozyc h0jowe forum
|
|
Masakra ...
|
|
potrafie otworzyc hmmm ale usłyszałam odpowiedz ze nie umiem
|
|
ja byłam 2 dni temu u fryzjera, też mam kręcone włosy, i powiem szczerze, że jak nast razem fryzjerka zacznie od spryskania włosów i rozczesywania małym grzebieniem to po prostu wstanę i wyjdę, żałuję że tego nie zrobiłam. długo hodowałam włosy żeby móc je dobrze wycieniować więc jak już usiądziesz na fotel i zobaczysz że fryzjerka się w taki sposób zabiera, to uciekaj, bo ona na pewno nie umie ścinać włosów kręconych kiedyś trafiłam na Hipokratesa do salonu, dziewczyna cięła prawie na sucho i nie "na grzebień", było super, i tylko 15zł za ścięcie na Żeromskiego jest jakaś fryzjerka która zna się na robocie, ale wiem tylko ze słyszenia:-) tam gdzie byłam teraz też słyszałam, że się zna, ale być może trafiłam do tej "niedouczonej ", a poza tym, nie wiem czym ona mi włosy pryskała, poza wodą, bo jak myłam głowę od razu po przyjściu do domu to czarna woda popłynęła, a wcale ciemnych włosów nie mam
|
|
na Mickiewicza w salonie pani Beaty, bardzo delikatnie i z precyzją obchodzi się z kręconymi włosami
|
|
UŁORZYĆ .. to słowo dnia ! :-)))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
a kiedyś gosik mowilas, ze nie bedziesz zapuszczac wiecej dlugich wlosow... hm znow jestes blondynka ...:)
|
|
szybkibil, jak tam po wizycie u fryzjera?w którym salonie byłaś?
|
|
ponawiam zapytanie. kto w temacie, proszę o zaufanego, godnego polecenia fryzjera do kręconych włosów, muszę iść poprawić ścięcie, bo do tej ostatniej nie pójdę
|
|
polecam Adama Rogińskiego
|
|
Taka seria jak Prosalon https://chantal.com.pl/produkty-profesjonalne/prosalon-professional/ od Chantal jest przeznaczona dla osób, które chcą zadbać o włosy. Zarówno szampony jak i odżywki w sprayu bez spłukiwania.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |