Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Proszę o pomoc |
Mam ogromną prośbę. Mógłby ktoś pomóc mi poszukać pracy Przedstaw ewolucje Mickiewiczowskich koncepcji narodowo wyzwolenczych w Panu Tadeuszu Byłabym bardzo wdzieczna...Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Proszę o pomoc |
Zgłos sie na ulice Zjazd 6 tak szukaj kogos do pracy ! Napewno Ciebie wezma ! Pozdrawiam Dyzmir
|
|
Ja ci mogę dać łatwą i przyjemną prace . Płace od godziny ;)
|
|
Ona pyta o prace pisemna, a nie do podjecia z celem zarobku...
|
|
dokladnie fLoorek... wlasnie o to mi chodzi..
|
|
Przypomniala mi sie sytuacja z czasow nauki w technikum. Kiedy to p. Mleczek nasza polonistaka zapytala Piotrka, czy sam pisal prace. Oczywiscie Piotrus obstawal przy swoim, ze jak najbardziej praca jest jego dzielem. Na co p. Irenka mowi, no dobrze Piotrus napisz mi wstep z tej pracy i Ci uwierze. Piotrus wiec usiadl wzial kartke, dlugopis i..siedzi i....siedzi i.....siedzi. W koncu po 10 minutach oznajmia polonistce" Wie pani co?? To moze ja lepiej podleje kawiatki...." On szukal i znalazl :)...
|
|
przekopac ogrodek mi trzeba... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
u mnie malowanko by sie jakieś znalazło
|
|
Czy w dzisiejszych czasach nikt nie pisze prac SAM?
|
|
co wy piszecie jakieś brednie trzeba zrozumieć ten temat o co prosi martynka a dopiero się wypowiadać debile. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |