czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
HIP-HIP Atom Dawajcie Na Impre!

dawajcie jak najwięcej ludzi zeby przyszło to takich koncertów w łomzy bedzie więcej hip-hopowych Elo

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: HIP-HIP Atom Dawajcie Na Impre!

"yo yo dzieci jak żyjecie, dawajta na hiphopy yo do atoma" - uczyć się, a nie po Atomach latać...

a co za składy maja byc w atomie i kiedy?

Wejdzie sie na ten link i wszycho bedzie Ema

http://hip-hop.pl/news/projector.php?id=1165313658

Mercedresu fajnie jeździ... na PCP dobrze wypadł...
Trakmajster jeden z najlepszych dj'ów hh w tym kraju...

ale mało coś tych wykonawców... jakieś supporty lokalne?

---------------------------------------------------------------------------------------------------

"dawajcie jak najwięcej ludzi "
Jak można dać ludzi?? czyżbyśmy nimi handlowali??;D
Pozdro KiNT

Jakby ktoś nie czytał i nie wiedział o co chodzi:

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=9727

-------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem jedną z tych osób , które potrafią manipoluwać twoim czasem.
Wiesz dlaczego?Bo tracisz go czytając mój podpis , który nie ma wogóle sensu.
1:0 dla Mnie

siema dziku z tej strony.kint spoko ze dales te informacje.piona.

widzialem ten link i plakat.tylko jedna rzecz mnie smuci-CZEMU ZADNYCH SKLADOW Z LOMZY NA SAPORCIE NIE MA.TYLE OSOB PISZE I SKLADA RYMY .

CHLOPAKI POKARZCIE ZE W LOMZY SIE COS DZIEJE DOGADAJCIE SIE I NA SCENE.pozdro

szacuneczek dla prawdziwych.jantar do zobaczenia w wakacje-JEBNIEMY KONCERT W BONARZE-KIWKA WARIATY MALOLATY I KATY

no, pokarzcie na co was stac....

Jestem bardzo ciekawy jak łomża będzie bawiła w takich rytmach. Pozdrówka dziq, kiedy wracasz ?

I niech jeszcze raz te "hip-hop'owe" bydło z Łomży powie, że się u nas nic nie dzieje... Jak ma się dziać skoro na jednego z czołowych mc's przychodzi 20 osób?! Ludzie, ogarnijcie się!

siema.

PPPPPPPOOOORRRRRRRAAAAAAZZZZZZZKKKKKKKAAAAAAA.

ja jebie.niewierze.dlaczego tak jest.na ulicach od bluz masa i moro sie az roi,na plecakach hiphop,na e mule sami hiphopowcy.co drugi blok rozbujany hiphopem,a jak co do czego to 20 osob.

JESLI NIE LUBICIE KOGOS TO ROZUMIEM ALE SAMI ZAGRAJCIE KONCERT.

POKAZCIE SIE ,DLA ZIOMOW DLA LUDZI CO KUMAJA LOMZYNSKI HIPHOP.

DISCO POLO ZADZI-mam nadzieje ze nie.

pszemyslcie to,bo jak tak dalej pojdzie to do lomzy przyjada tylko boysi i skaner.i wszystkim bedzie wstyd

ps.taka postawa daje mi duzo do myslenia.napisze nawet kawalek.pozdro w styczniu podesle nowe kawalki z nowej plyty.elo dla slu 28 ,jantara ,kint,i wszystkich co robia cos,a nie obwiesza sie clinik ciuszkiem i pozuja przeraperow.piona dla prawdziwych.pokoj.adek wariacie nagrywasz cos?

a może jest tak że ludzie czekają na koncert kogoś bardziej znanego Zipy, Hemp Gru, PCP... większość ludzi w Łomży ze środowiska HH nie ma pojęcia o innych składach i po prostu ich to nie interesuje

pozdro

o kur... Mercedresu jest, albo był powiązany z PCP. n/c

pis998

no i ile osób go kojarzy? dla mnie ma dobre nuty ale większość nie wie kto to więc nie dziwne że nie idą na koncert

Jeżeli dla wasMercedresu jest słaby to ja nie wiem czego wy słuchacie? Jak był Ostry w Łomży (najlepszy Polski mc i freestyler) to tezwielkich tłumów nie było, a wjazd był za darmo. Przyjadą na muszle Toplesi, którym sie odtwarzacz wyłącza co chwila, schodza ze sceny, a mimo to tłum wielki mimo ze niedziela i na drugi dzien do szkoły. Bezsens, to pokazuje, że Łomża to wieś. Róbcie tak dalej, a niedługo w piątki i soboty to bedzie można na statoil tylko wyjść.

michał

a nie wpadła ci do głowy taka myśl że na muszle na koncert Toplesów czy czego innego przychodzą całe rodziny, dzieci bo są tam też inne rzeczy karuzele, konkursy itp. i może dlatego jest tam tyle osób?

na koncert Mercedresu nie przyjdzie taki tłum bo dla większości jego muza to niezrozumiały bełkot i przekleństwa

a to że na koncerty HH w Łomży przychodzi kilka osób tylko pokazuje że w tym mieście większość ludzi która uważa się za hip hopowców itp. to zwykłe lamusy i zasrańce słuchające 18 cweL i verba (tylko po cichu żeby przed koleżkami na frajera nie wyjść)

pozdro dla tych prawdziwych i normalnych

ehh kurwasz czŁowiek taki zarobioNy ze dopiero wczoraj przeczytaŁem wasz teMat i lipa troche bo ja np. nie wiedziaŁem ze jest koNcert i podejrzewam ze wiekszasc moich zNajomych teZ nie wiedziaŁo bo napewno bysmy taM byLi aLe to taka orgaNizacja .. ehh =/

Zdetronizowany

taka organizacja? ;x 60 spotów reklamowych w radiu przez 3 dni, 300 plakatów na mieśćie i pełno informacji w internecie... to mało? W takim razie nie wiem co dla Ciebie jest "dużą" reklamą...

pis998

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org