Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fotoradar przy J.W. |
Czy ktos potwierdzi informacje ze ten fotoradar co stoi przy J.W. na Al.Legionów robi zdjecia samochów które poruszają sie w stronę stacji BP?? (czyli robia zdjecia tyłu samochodu)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fotoradar przy J.W. |
robi
|
|
A dlaczego miałby nie robić? Co w tym dziwnego że robi i czemu już tyle ludzi się temu dziwi? Skoro jest w stanie zrobić zdjęcie auta zmierzającego w jego kierunku,to zrobi również fotkę auta które się oddala.A jak staniesz plecami do aparatu,to już ci zdjęcia nikt nie zrobi?
|
|
|
Potwierdzam, fotka tylnej tablicy rejestracyjnej, prędkość 96 km/godz. Pozdrowienia.
|
|
maciek: niektórzy nie dorośli by dać im kluczyki do rąk. najchętniej wszystkich byś pozabijał
|
|
Niestety tak, i to nie jedyny taki foto w Łomży:/
|
|
A co Turbinka przestraszyłeś/aś się ze przyjdzie do Ciebie foto samochodu??;)
|
|
ehehehehe =D bo jezdzic to trza umiec i wiedzieC gdzie moZna przyspieszyć :-) eheheh a jak nie umiesz :P a sadzisz ze umiesz to to jest drogi biznes =D ehehehe Zdetronizowany
|
|
na legionow robi fotki tych co jada w jedna strone jak i druga... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
z tego co slyszalem to robi w dwie strony ale nie jestem pewien. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
Kiernek! Czy napisałem, że to ja jechałem? Właściciel samochodu nie musi w tym czasie nim jechać. Kiernek młody człowieku nie bądź taki złośliwy w stosunku do innych ludzi. Bądź człowiekiem, nie bądź tym czym cię ojciec zrobił. Więcej z Tobą nie będę dyskutował, nie będę zniżał się do twego poziomu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |