poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mania wielkosci

Brodzik i brzezinski dostali amoku manii wielkiej Lomzy, a moze by tak do lekarza podleczyc megalomanie , bo i tak z waszych inicjatyw wyjdzie jak zawsze - kicha.
- mamy juz kolej
- mamy obwodnice
-mamy bulwary
-mamy strefe ekonomiczno
-mamy grodzisko
-mamy piramide przed ratuszem
-mamy megalomana w ratuszu
Chlopaki z ratusza oddajcie kase za nagrody i do pracy na waszym poziomie - wyrzucanie obornika

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mania wielkosci

kto wie a moze strefe 'ekonomiczno' bedziemy mieli...

Chyba w dupie - te slimaki robia tylko PR a efektw brak

Łomża by mogła być wieksza ale nie pomysłem dodawania nowych wiosek pod Łomże tylko rozbudować te tereny co należą do Łomży i co raz więcej i więcej a nie wiochy :| BLMów i tak dużo ;)

Wiesz dla przeciętnego BLMa bycie Łomżyniakiem to zaden zaszczyt ale dodatkowo to czysta strata finansowa, musiałby płacić większe podatki, koszt wymiany dokumentów, opłaty za wywóz śmieci, staraciłby(przynajmniej rolnik) około 3 tys, zokazji dopłat, a potem jeszcze dowiedziałby się że za jego sprzedane jakieś tereny kupiono kawałek bezwartościowego torowiska.....itd. Sprawa jest prosta skoro nikt nie chce tego połączenia to nie ch będzie jak jest a panu Brzezińskiemu dać zamknięte pomieszczenie mapę i kredki i niech zdobywa tam okolicę, Polskę amoże nawet świat...

Bartes może masz coś do BLM-ów ???

powiekszenie lomzy to dobry pomysl...z czegos miasto musi sie robic wieksze... a czy to zle, ze sie robi takie inwestycje? chyba dobrze, przynajmniej mi sie tak wydaje, a ze na razie sie tego nie robi...to czas pokaze..

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

zly_człowiek ty weś wypier.... z tymi swoimi opiniami.oni niech się wezmą za to co jest naprawdę ważne a chodzi mi o to co wymienił autor tematu który wymienił i tak nie wszystkie planowane działalności.

zabolalo? czyli nie ma rzeczy rownie waznych?

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Dla takich jak oni niestety nie ma i nie powinny być.kolejność ma swoje zasady i trzeba je zachowywać.

nie przesadzajcie ze rolnicy tak zbiednieja jak dostana 3tys mniej, bo prawda jest taka ze te doplaty to zyla zlota, pieniadze za nic :) nic sie nie stanie jak pokupuja sobie nieco tansze samochody; )

! co?

Już nie chodzi o same dopłaty choć nie uważam tego za jakieś małe pieniądze bo ci którzy mają dużą gospodarkę dostają od 10 tys w górę,a to nie są małe pieniądze które można sporzytkowac na różne cele a jakie to jest ich indywidualna sprawa wiem tylko że za tak ciężką prace należy się im.

do inicjatyw dodałbym jeszcze
- mamy wysoko rozwinięte szkolnictwo zawodowe
- nie mamy prywaty w przyznawaniu nagród dla żon..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org