Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomoc w zgłoszeniu na infolinię Orange |
Witam:) dzwonił może ktoś z Was z problem ze światłowodem na infolinię? Po połączeniu z numerem zgłasza się robot, który każe mówić, ale nic nie rozumie? Może ktoś z Was przeszedł już ten proces i wie, co trzeba zrobić by połączyć się z konsultantem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomoc w zgłoszeniu na infolinię Orange |
Od tego zaczniemy że się nie podpisuje umów z orange plusem i tym podobnymi złodziejami. JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
Tylko z robotem
|
|
Autor: jasniepanhrabia (---.dynamic.gprs.plus.pl)Data: 26-06-21 14:13 Od tego zaczniemy że się nie podpisuje umów z orange plusem i tym podobnymi złodziejami. jasniepanhrabia (---.dynamic.gprs.plus.pl) plus.pl :*
|
|
A tak mam u nich telefon już go spłaciłem a konto mam ważne do 05.10.2022 (nielimitowane rozmowy i sms) i ta data będzie oznaczała koniec mojej przygody z plusem już wystarczająco u mnie zarobili. Mama przeniosła od nich numer Tata przeniesie i ja przeniosę chodźby to takiego oparatora jak viking mobile czy tym podobne (jest ich kilku) I z tymi sqrwysynami nie chce mieć nic wspólnego. JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
To wybrałam poprawę jakości usług:((( Dziękuję za wiadomości.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |