Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto narysuje dobry portret lub karykaturę w Łomży? |
Czy ma ktoś do polecenia osobę, która wykonuje portrety lub karykatury w Łomży? Zależy mi na tym, by osoby na rysunku były podobne do tych ze zdjęcia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto narysuje dobry portret lub karykaturę w Łomży? |
Ja polecam serdecznie Anie Dąbrowską, robi przecudowne portrety! Sama jestem posiadaczka kilku :) można się z nią kontaktować za pośrednictwem maila : ania.dabrowska2@onet.pl Mysle, że każdy korzystający z jej usług jest szczerze zadowolony.
|
|
608 694 338 Robert Sokołowski
|
|
Aneta Bukowska 505074299. Instagram anetabukowska.makeup, Facebook anetabukowska.makeupartist
|
|
|
autorowi: weraaa154 (---.dynamic.mm.pl) bardzo zależy na kontakcie (wg mnie to post reklamowy) ...., ale mi teraz także. Czy mogę poprosić o jakieś linki do prac tak szumnie reklamowanych przez Was autorów i ich dorobku zawodowego ? Pytanie kieruję przede wszystkim do: Itswiks (---.by.tsunami-network.com) Autor: Amaretto (---.dynamic.gprs.plus.pl) Zapewne ogony pod siebie i w nogi. A może jednak ?! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Polecam Annę Dąbrowską. Dziewczyna wykonuje świetną robotę. Podobieństwo jest bardzo duże. Część prac można zobaczyć na instagramie aksamit.ad, karykatury i portrety pokazuje w wiadomości prywatnej, więc nie ma problemu z wglądem do przykładowych prac. Link do jej konta na Facebooku: https://www.facebook.com/ania.dabrowska.733450 Numer telefonu: 510531160
|
|
Można też sobie znaleźć kogoś w sieci, fajnie zabezpieczone wysyłają
|
|
POLECAM: Katarzyna Kostrzeba Art(Głowska) https://www.facebook.com/profile.php?id=100003487566478 Na profilu (link powyżej) można obejrzeć prace artystki, są tam również róznego typu portrety. Polecam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |