Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pasmanteryjny? |
Gdzie sklep z nitkami? Gacie przetarły się w kroku muszę zacerować.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pasmanteryjny? |
Na starym rynku
|
|
oj, NIEŁADNIE PANIE \"mm\" MÓJ POST BYŁ TU JUŻ WYEMITOWANY, ISTNIAŁ NA FORUM PARĘ ŁADNYCH MINUT ... I NAGLE GO ADMIN SKASOWAŁ ? ! ... co szybko po nadaniu sprawdziłem. Wtedy się ukazał !. CZYŻBY ADMIN - PO CZASIE - STOSOWAŁ CENZURĘ ? ps: a broniłem Pana przed bezpodstawnymi atakami niejakiego @ belzebubek, gdy ten barani łeb , nie umierając korzystać z forum, używał w swoich postach apostrofu - górny przecinek - ( co jak wiadomo, tu na tym forum nie przejdzie ), a oskarżał Pana o łotrostwo i cenzurę . Widać @belzebubek, pisząc o Panu \"poznańskim słowiku \" obrońcy wolności seksualnej - m.i. cyt .\" trochę z nim się wychlało i ... Przebiegi myślowe Mirka znam nie od dziś,... \" miał jednak rację ? :)))) hahaha o tu np. : https://4lomza.pl/forum/read.php?f=1&i=547481&t=547481 JEDNAK ZAZNACZAM - MOJA SPRAWA JEST INNA ! MÓJ POST NA FORUM SIĘ UKAZAŁ I BYŁ EMITOWANY JAKIŚ CZAS . ps: ze swoich postów robię skany, zrzuty ekranu ( poprzez naciśnięcie klawisza Prt Sc – w schowku zostanie zapisany obraz zawierający elementy i okna ) , ot aby mieć zawsze na to dowód.
|
|
a na osiedlu?
|
|
Nie dotyczy taka bida, że gacie musisz cerować zamiast kupić nowe?😂... Ja także znam tylko ten na Starym Rynku jeśli potrzebuję nici czy coś z pasmanterii.Kiedyś też była taka Pani na rynku tam w środku sprzedawała nici, igły i inne duperele,ale czy dalej tam sprzedaje trudno mi powiedzieć. Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |