Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Usługi asenizacyjne |
Jakie firmy polecacie wykonujące w/w usługi na tetenie gminy Piątnica ? (Obkętość beczki i cena mile widziane)i czy MPWiK świadczy takie usługi ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Usługi asenizacyjne |
Wierciszewski na Starej Łomży ma teraz 3 samochody, bodajże 2 x 10m3 i 1xm3, cena 140-150zł za wywóz. jest taki problem, że chlapie olejem z samochodów, także ja muszę podkładać kartony, i myć kostkę brukową po jego wizytach... co do MWPIK do cena jeśli się nie mylę ok. 300zł, także chyba ich pogieło...
|
|
Wierciszewski na Starej Łomży ma teraz 3 samochody, bodajże 2 x 10m3 i 1xm3, cena 140-150zł za wywóz. jest taki problem, że chlapie olejem z samochodów, także ja muszę podkładać kartony, i myć kostkę brukową po jego wizytach... co do MWPIK do cena jeśli się nie mylę ok. 300zł, także chyba ich pogieło...
|
|
Tylko Pan Wierciszewski ze Starej Łomży, konkurencja nie jest w stanie dorównać, a ta jeszcze jedna \"beczka\" to min. 15m3 jak dobrze pamiętam. Polecam tą firmę.
|
|
Czyli mamy monopol na wybieranie szamba. Kolejny przypadek bigi2004
|
|
Mało tego interesuje sie wszystkim i wszystko chce wiedziec niech swoim synem sie zainteresuje jak mercem jezdził.
|
|
Warto widać założyć taką usługę.
|
|
nawet myślałem o tym... , zawsze jak się do niego dzwoni to ma dużo roboty, w sumie jak opowiada, albo jak jego pracownik opowiada to jeżdżą od rana do wieczora. teraz jak gmina wzięła się za kontrole szamb może być jeszcze więcej...
|
|
Ciekawe jak z Mpewikiem sie rozlicza ?
|
|
Ciekawa jestem czemu mają służyć te kontrole szamb w gminie? Czy to chodzi o to, żeby podpisywać umowy z Mpwikiem? Co to ma na celu?
|
|
Ciekawa jestem czemu mają służyć te kontrole szamb w gminie? Czy to chodzi o to, żeby podpisywać umowy z Mpwikiem? Do czego oni dążą?
|
|
Kontrole szamb - służą, pomiarowi szczelności bezodpływowych zbiorników na zanieczyszczenia gospodarcze. Za nieszczelność - kara - 20000 zł. za każdy udokumentowany rok, brak umowy z \"utylizatorem\", brak faktur....
|
|
bardzo dobrze niech sprawdzają, u mnie w okolicy większość wieśniaków ma pompki i leje ten smród na pola. później sprzedają to ziemniaczki, to truskaweczki...
|
|
Polecam firmę JESIOTR 511103197 z Wygody konkretny chłopak przyjeżdża na czas beczka 11m3 i wybieram do końca nie oszukuje na m3 wystawia zawsze rachunki za wykonaną usługę naprawdę godny polecenia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |