sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Który łomżyński ortopeda do cieśni nadgarstka?

Witam. Swoje pytanie kieruje do osób które przeszły zabieg usunięcia zespołu cieśni nadgarstka( kanał guyona), oraz osób które mogą coś doradzić w tej dziedzinie. Który łomżyński ortopeda przyjmuje prywatnie i zajmuje się przedstawionym problemem? Słyszałem że w kolnie robi się takie zabiegi ale nikt nie wie który lekarz je wykonuje ani do którego z tej dziedziny uderzyć. Podajcie jakieś kontakty lub namiary bo ręka dokucza strasznie i chciałbym z tym zrobić porządek. Z góry wielkie dzięki.

TURBO

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Który łomżyński ortopeda do cieśni nadgarstka?

Hej:)
Jestem po dwu zabiegach na zespół cieśni w stopniu znacznym. Zabiegi miałam w B-ku prywatnie. Jestem bardzo zadowolona, nerwy w porządku. Wiadomo, że trzeba czasu ok. pół roku by ręce wróciły do sprawności, ale najważniejsze, że ból ustąpił, a noc wolna od drętwień. Nie wiem czy tu mogę napisać nazwę Kliniki, bo zaraz będę posądzona o reklamę. Jeżeli chcesz, to napisz prywatnie. Pozdrawiam:)

Podaj jakieś dane na maila man21992@o2.pl

TURBO

dr Marek Minda
pan ordynator dr Wiesław Marczuk
i oczywiście dr Grzegorz Chodnikiewicz

to \"kwiat\" polskiej ortopedii, ba światowej

Czy któryś z tych ortopedow przyjmuje prywatnie na terenie Łomży?

TURBO

Do Ostrowi Maż. przyjeżdżają dobrzy specjaliści z W-wy.

dr Marek Minda
pan ordynator dr Wiesław Marczuk
i oczywiście dr Grzegorz Chodnikiewicz

to \\\"kwiat\\\" polskiej ortopedii, ba światowej

Jeden z nich przyjmuje w Eskulapie

Ooooo ... Eskulap

To \"świątynia\" medycznej fachowości.

A teraz na serio.
Czy masz tę rękę do stracenia, że szukasz pomocy wśród łomżyńskich \"wybitnych\" lekarzy ?

jeśli szukacie dobrych specjalistów to koniecznie zobaczcie na stronę centrum medycznego https://fmclodz.pl/rehabilitacja/ i poczytajcie ich ofertę. To rodzinna firma. Bardzo dbają o swoich pacjentów i podchodzą do każdego indywidualnie. Polecam ich serdecznie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Usługi i szkolenia w zakresie bhp.
tel. 506101109
jtbhp@interia.pl
usługi
Hydraulik z doświadczeniem podejmie się wszelkich awarii po godzinie 17, także w godzinach nocnych 7 dni w tygodniu oraz święta.
tel. 517039499
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org