Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zarząd ŁKS-u pozbywa się piłkarzy |
Myślę. że sprawy transferów powinny być jawne i ogłaszane przez osobę wyznaczoną przez klub do publicznej wiadomości. Przed nami cała runda wiosenna, nie chodzi o to by sprzedawać czy wypożyczać zawodników, którzy stanowili trzon zaspołu( Marczak, Bałecki, Lesisz stanowią siłę ofensywną ŁKS-u). Myśleć raczej powinno się o dokoptowaniu innych zawodników w celu wzmocnienia sładu już istniejącego. Sprzedaż piłkarzy to najłatwiejszy środek do finansowania klubu. Zarząd jak zwykle idzie na łatwiznę, zamiast aktywnie pozyskiwać sponsorów wolą pozbyć się najlepszych zawodników, nawet nie starając się ich zatrzymać. Powtarzam za każdym razem, ten zarząd nie nadaje się do prowadzenia klubu II-go ligowego i dawno stracił zaufanie kibiców i piłkarzy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zarząd ŁKS-u pozbywa się piłkarzy |
No i znów nasz "wspaniały" pseudo zarząd popisuje się "mądrymi" decyzjami. Mówimy stanowcze NIE Kasei i Choińskiemu w naszym kochanym klubie!!! Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Szmaciarz muwilem odrazu jak go wybrali ze to dzialkowiec-emeryt i nienadaje sie na prezesa nawet 4 ligowego klubu.To tak naprawde przez niego stadion niejest gotowy bo se udumal ze 2 mecze unas zagramy.A to prawie miesieczne opoznienie w pracach.Sponsora ani jednego nieznalazl.Tak naprawde nic niezaltwil bo mecze w grajewie to czysty biznes Kmita za mecz na Wawelu w Krakowie 2 tysiace placi a my 10tys.Niema szans na utrzymanie z 4ligowym skladem ktory niedostaje na czas pensji.
|
|
Ja nie wiem kto dziada wybrał ????????? Kosiorek już był lepszy
|
|
"Kmita za mecz na Wawelu w Krakowie 2 tysiace placi a my 10tys" 10 tys za mecz? Na pewno?
|
|
Brzeziński go wybrał. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
hehe, prawie dobry zarzad :) niemozliwe jest to ze cos co tak szybko powstalo tak szybko upada, pomroczna rzadzi :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |