Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybór Brzezińskiego to koniec ŁKS |
Całe środowisko związane z ŁKS-em tzn. przedsiębiorcy, którzy mogliby wspomóc finansowo klub z Łomży, piłkarze grający w zespole oraz kibice przekonani są, że wybór Brzezińskiego na kolejną kadencje poważnie osłabi możliwości utrzymania ŁKS-u w II lidze. Decyzje podejmowane przez obecnego Prezydenta miasta doprowadziły do tragicznej sytuacji w klubie. Wyznaczony przez niego nieudolny zarząd klubu, który kierować powinien raczej straganem niż klubem z 80-cio letnią tradycją wykazuje kompletny brak profesjonalizmu. W niedzielę wszyscy Ci, którym zależy na przyszłości ŁKS i sportu w ogóle, zagłosują przeciw J. Brzezińskiemu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybór Brzezińskiego to koniec ŁKS |
To nie będzie koniec ŁKSu , jaki z ciebie kibic jak tak mówisz ???????? Brzezinski finansuje hotele i transport zawodników . Miasto kupiło klatke dla gości . Widać ,że się stara . Może w tej kadencji zmieni stosunek do ŁKSu i zrobi więcej żeby wspomóc klub finansowo . Jaką masz pewność ,że Kołakowski będzie lepszy w sprawach ŁKSu ????? A na jego wyborze może stracić wiele miasto Łomża .
|
|
Niestety ale masz sluszna racje !!! bedzie to nie tylko koniec LKS-u , ale i wstrzymanie rozwoju calego sportu ... ten pan jest tylko od chodnikow ,,,, wiec - wszyscy ! aby nie BRZEZINSKI !!!!!!!!!!!!!! mario
|
|
nie mozecie o tym tam pogadać: http://www.4lomza.pl/forum/list.php?f=1 niewiele mnie to obchodzi. jak umieją grać to zagrają
|
|
lozermann. poza tym ile razy mozna powielać ten sam wątek. Ciągle go zaczynasz. ile to mozna. jak ci nie pasowało trzeba było zostać kandydatem. może by cię wysłuchali
|
|
KIERNEK - nie pasuje ci to nie czytaj ,,, to jest problem dla wielu z nas - wiec jesli ci sie cos nie podoba to NIE CZYTAJ i nie wypowiadaj sie - OK ? mario
|
|
Brzezinski finansuje hotele i transport zawodników . Miasto kupiło klatke dla gości . Widać ,że się stara Rzeczywiście, przekonywujące argumenty... W niedzielę z wielka przyjemnością pójdę na wybory i "podziękuję" za jesienną tułaczkę ŁKS-u po obcych, drugoligowych stadionach...
|
|
Ptysiu80 jakby prezydent tego nie zrobił to ŁKS by w II lidze nie wystartował . Kania Gostyń była w tej samej sytuacji , tam nikt sobie nie poradził z finansami i nie wystartowali w II lidze . Ja ciesze się ,że jesteśmy w II lidze i będziemy mieli stadion na wiosne .
|
|
"ten pan jest tylko od chodnikow ,,,, w" Wole żeby moje pieniądze trafiały na chodniki niż do ŁKS. Co więcej jestem pewien, że sądzi tak większość podatników w Łomży.
|
|
Wolę żeby moje pieniądze trafiały na ŁKS niż na chodniki. Co więcej jestem pewien, że sądzi tak większość podatników w Łomży. Która opcja jest lepsza?
|
|
Oczywiście ,że ŁKS jest ważniejszy :-)
|
|
smisznie tu ostatnio :) np to: >Wolę żeby moje pieniądze trafiały na ŁKS niż na chodniki. Co więcej jestem >pewien, że sądzi tak większość podatników w Łomży. pomijam sam fakt ze wiekszosc ludzi w łomży ma wbite w klub co mozna sadzic po frekwencji na stadionie to osmielam sie zauwazyc ze placenie pieniedzmi z podatkow na ten czy inny klub to pomysl po prostu niedorzeczny albo to: >KIERNEK - nie pasuje ci to nie czytaj ,,, to jest problem dla wielu z nas - wiec >jesli ci sie cos nie podoba to NIE CZYTAJ i nie wypowiadaj sie - OK ? jak kcesz zeby sie nie wypowiadali to nie zakladaj watku, poza tym jak ma zadecydowac czy mu sie podoba czy nie jezeli nie przeczytal. bez sensu zupelnie. to jest forum publiczne gdzie scieraja sie rozne poglady i opcje nie pasuje - NIE PISZ :P to tesh jest niezle: >Niestety ale masz sluszna racje !!! browara temu co ma niesluszna racje i na koniec: moze odpuscicie sobie te socjalisteczne texty o tym co miasto (nie)robi dla klubu. to nie jest zadanie miasta by utrzymywac klub przy zyciu ani zeby szukac sponsorow czy cokolwiek innego. naprawde smiac mi sie kce z tych co daja sie nabrac na wyborcza walke na zwykłą ŁKSową kielbase. Naiwniacy...
|
|
set masz mało postów ale każdy jest na wage złota
|
|
set:moze odpuscicie sobie te socjalisteczne texty o tym co miasto (nie)robi dla klubu. to nie jest zadanie miasta by utrzymywac klub przy zyciu ani zeby szukac sponsorow czy cokolwiek innego. ...łks-łomżyński klub sportowy,czyje więc to jest zadanie,skoro klub jest własnością miejską? set:pomijam sam fakt ze wiekszosc ludzi w łomży ma wbite w klub co mozna sadzic po frekwencji na stadionie ...co ty mi tu piszesz o frekwencji na stadionie za bzdury,skoro żadnego meczu nie było w tej rundzie w łomży,a jeżeli do grajewa obejrzeć łomżan przyjeżdzają ludzie z całego regionu to chyba nie mają ,,wbite'',co? set:osmielam sie zauwazyc ze placenie pieniedzmi z podatkow na ten czy inny klub to pomysl po prostu niedorzeczny ...łomżyński klub sportowy to jedyna na dzień dzisiejszy lokomotywa, która może pociągnąć promocję regionu na skalę Polski.No niestety ani turystyka,ani kultura,czy nawet nauka w naszym pięknym mieście nie stoi na takim poziomie,żebyśmy mogli ,,zbijać'' na tym jakiekolwiek profity...chociażby nie wiem ile byśmy mieli kilometrów chodników...pozostaje jedynie sport,który poprzez promocje,reklamę firm z jego otoczenia(oby było ich jak najwięcej)daję im szansę na wkroczenia na poza regionalne rynki,a to już by było bardzo korzystne dla miasta....dla przykładu: odkad producent piwa ,,królewskie'' sponsoruje Legię Warszawa to ich obroty w sprzedaży znaczącą sie zwiększyły,czy myślisz,ze taka sytuacja jest niekorzystna dla miasta stołecznego? set:naprawde smiac mi sie kce z tych co daja sie nabrac na wyborcza walke na zwykłą ŁKSową kielbase. Naiwniacy... ...dla mnie to naiwniacy są ci kótrzy uważąją,że brzeziński to człowiek który ,,nakręcać'' będzie inwestycje w tym mieście,chyba,że takim stwierdzeniem określimy budowę przyszłych i rozbudowę obecnych kościołów... ...przyszłosć naszego miasta zależy tylko od nas...
|
|
>...łks-łomżyński klub sportowy,czyje więc to jest zadanie,skoro klub jest >własnością miejską? przyznam szczerze nie czytalem statutu klubu ani nie znam jego faktycznych wlascicieli/udzialowcow co nie zmiena faktu ze sa wazniejsze cele niz sport (jakbysmy zyli w swiecie doskonalym to na wszystko kasy by starczylo) >...co ty mi tu piszesz o frekwencji na stadionie za bzdury,skoro żadnego >meczu nie było w tej rundzie w łomży,a jeżeli do grajewa obejrzeć łomżan >przyjeżdzają ludzie z całego regionu to chyba nie mają ,,wbite'',co? odnosilem sie do postu dotyczacego mowiacego o wiekszosci łomżan, przy miescie wielkosci 60k(+/-) + 100k(+/-) okolic 600 osob jest nieznacznym ulamkiem. wydaje mi sie ze nie rozumiesz jednej kwestii: jakby "produkt" ŁKS byl taki zajebisty ze ludzie walilby oknami i dzwiami by obejrzec to niebyloby najmniejszego problemu z miastem bo wszystko by zalatwili sponsorzy, dla ktorych taki klub to promocja. to dziala tylko w ta strone, nigdy w druga. >...łomżyński klub sportowy to jedyna na dzień dzisiejszy lokomotywa, która >może pociągnąć promocję regionu na skalę Polski a w praktyce to jak ta lokomotywa ma wygladac? wytlumacz mi jak zainteresowanie 2ligowym zespolem sie przelozy na rozwoj regionu?? futbol w tym kraju sie kojarzy z burdami na stadionach, kupowaniem punktow czy bezwartosciowymi dzialaczami z czasow PRL. ale zeby klub pilkarski wplynal na rozwoj lokalnych spolecznosci to jeszcze nie slyszalem >No niestety ani turystyka,ani kultura,czy nawet nauka w naszym pięknym >mieście nie stoi na takim poziomie,żebyśmy mogli ,,zbijać'' na tym >jakiekolwiek profity...chociażby nie wiem ile byśmy mieli kilometrów >chodników... no nie stoi i dluga stac nie bedzie ale ze sportem to nie ma nic wspolego ale poki nie bedzie sie ganialo rolnikow za wylewanie obornika gdziekolwiek czy skuteczne tepienie nielegalnych smietnisk w lasach (co jest banalne do powstrzymania) nie bedzie. co do nauki to poki co leciutko ruszylo sie w dobrym kierunku - wiec nie przesadzajmy i nie marudzmy na zapas >pozostaje jedynie sport,który poprzez promocje,reklamę firm z jego >otoczenia(oby było ich jak najwięcej)daję im szansę na wkroczenia na poza >regionalne rynki,a to już by było bardzo korzystne dla miasta....dla >przykładu: odkad producent piwa ,,królewskie'' sponsoruje Legię >Warszawa to ich obroty w sprzedaży znaczącą sie zwiększyły,czy >myślisz,ze taka sytuacja jest niekorzystna dla miasta stołecznego? dla samego miasta ma to male znaczenie, akcyza jest odprowadzana do budzetu panstwa. czesc podatkow idzie do samorzadu oczywiscie. Browar moglby wspomoc klub i doprze na tym wyjsc jakby mial porzadna strategie a nie takie puszczenie kilku reklam w tv i oczekiwanie cudu. kasa wydana na reklamowke wystarczylaby ŁKSowi na conajmniej 2lata w 2lidze spokojnego bytu i ciaglej reklamy. nie uzywaj okreslenia "znaczaco sie zwiekszyly" bo on totalnie nic nie znaczy bez konkretnych liczb. >...dla mnie to naiwniacy są ci kótrzy uważąją,że brzeziński to człowiek który >,,nakręcać'' będzie inwestycje w tym mieście,chyba,że takim stwierdzeniem >określimy budowę przyszłych i rozbudowę obecnych kościołów... ja na wybory nie ide bo mam ciut za daleko. ktokolwiek by wygral szansa ze sie poprawi jest mizerna a co do kosciolow to chyba juz wreszcie dosc set ps antyidiota: dzieki za konstruktywna odpowiedz, zaczynalem tracic wiare ze spotkam na tym forum kogos inteligentnego pps wombat : dzieki, choc watpie by Ci co powinni przeczytali moj post. za dlugie formy wypowiedzi nie sprzyjaja malym umyslom
|
|
To nie Brzezinski doprowadzil LKS do takiego stanu. To byli dzialacze jak kosiorek zajkowski piorunek zrobili sobie popularnosc dzieki lkaesowi po to zeby wystartowac w tegorocznych wyborach lokalnych a lks zostawili z dlugami o ktorych wiedzieli i na pastwe losu.
|
|
Z własnej kieszeni Brzezinski finansuje ŁKS,przecież to są nasze pieniądze-podatników.On z własnej kieszeni grosza by nie dał.Prędzej wróble miałyby po 10 kg. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Autor: Janusz kos (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 25-11-06 00:28 To nie Brzezinski doprowadzil LKS do takiego stanu. To byli dzialacze jak kosiorek zajkowski piorunek zrobili sobie popularnosc dzieki lkaesowi po to zeby wystartowac w tegorocznych wyborach lokalnych a lks zostawili z dlugami o ktorych wiedzieli i na pastwe losu. Pierrdolisz jak potłuczony chłopie. Może powiesz jeszcze, że Kosiorek wystartował do Rady Miasta bo w FARGOTEXie za mało zarabia? Takich ludzi jak Józef Kosiorek trzeba na rękach nosić i mu dziękować, że przez dwa lata swojej prezesury na ŁKS wykładał z własnej kieszeni (ok.500tys pln) a z kasy firmowej również nie żałował. A odszedł tylko i wyłącznie przez brak porozumienia na linii miasto-klub. Czy któryś z was chociaż z raz w życiu widział owego kibica szefa miasta *** na stadionie na meczu??? aaaaaaaa w życiu, miał na to ....! Najśmieszniejszy jest fakt, że na cały łomżyński sport jest rocznie przeznaczona pula ok. 300.000zł, cały łomżyński sport przy 180mln budżecie miasta. Wiecie czemu jest tak mało inwestycji na podlasiu i tu patrz Łomży? Nasze miasto nie potrafi się wypromować, nie jest znane w kraju, choćby na głupiej stronie pzpn.pl jest napisane ŁKS Łomża ... Miasto: ŁOWICZ! A czy miasto pomyślało, że to właśnie ŁKS jest najlepszą reklamą promującą miasto? Jest wiele pomysłów na promocje , ale to zostawię na temat gdzie dyskusja będzie naprawdę tego warta. A po za tym to w mieście rośnie jeszcze większa **** ...
|
|
Pieprzycie aż się czytać nie chce. Widać komuś bardzo zależy żeby tuż przed wyborami popsuć opinie Brzezińskiemu. Nie uda to się nikomu, już trochę za późno. A póki co w Łomży duzo duzo wiecej ludzi wolałoby chodniki, niż jakiś ŁKS. A Kołakowski powiedział coś o ŁKSie? Gówno ... A Kosiorek to już się wystarczająco nachapał, Hammer nie spadł mu z nieba sam. Ale widać mało mu jeszcze, bo Maybach kosztuje więcej.
|
|
makmarc , Janusz kos , set , nemo . bezpodstawne oczernianie ludzi dyskwalifikuje Wasze teksty w tym temacie. Zanim zaczniecie wymyślać i wpierać ludziom głupoty sprawdzcie informacje u źródła bez odbioru
|
|
Nie popieram działalności żadnego kandydata. Lecz w sprawie naszego kochanego klubu za wiele nasi parlamentarzyści też nic nie zrobili a jak wiemy zalicza się do nich i pan K. D:((((. Chyba że zaliczymy do sukcesów i sporych znajomości przebywanie przewodniczącego sejmowej komisji sportu znanego trenera , którego pobyt w na podlasiu zakończył się pomrocznością jasną na imprezie w Augustowie D:)))))))))))
|
|
jak nie chcecie to nie głosujcie
|
|
"makmarc , Janusz kos , set , nemo . bezpodstawne oczernianie ludzi dyskwalifikuje Wasze teksty w tym temacie. Zanim zaczniecie wymyślać i wpierać ludziom głupoty sprawdzcie informacje u źródła" Proszę cytat dokładny cytat, bo jakoś nie widzę tutaj abym kogoś oczernił. Ale może czytasz w myślach. Tak czy tak gratuluję. A na Brzezińskiego zagłosuję właśnie dlatego, że mam nadzieję, że nie będzie finansował II ligowej drużyny.( która w Łomży do NICZEGO poza realizowaniem chorych ambicji działaczy nie jest potrzebna). Jak chcecie, żeby ŁKS grał w drugiej lidze, to znajdzcie sponsorów, przecież cała Łomża jest za ŁKS i jakoś sponsorów w w wystarczającej ilości nie można znaleźć. Zaiste dziwne.
|
|
no ja tesh nie bardzo widze bym kogos oczernial trzeba chyba nauczyc czytac sie ze zrozumieniem a co do informacji u zrodel to ludzie wiedza tyle ile Ci z gory im powiedza a powiedza to co bedzie dla nich wygodne no chyba ze mamy tutaj w gronie kogos kto czyta w myslach i jest jakims totalnym omnibusem wiec jezeli chodzi o oczernianie ludzi to elkaesiaku dla mnie sam jestes zdyskwalifikowany
|
|
ŁKS to powinien na siebie sam zarabiac a nie zebrac.Miasto moze pomagac ale nie finansowac.
|
|
Wywołałem ten temat ponieważ zależy mi na klubie z Łomży. Jestem związany z klubem od kilkunastu lat jako kibic, wcześniej sam grałem jako junior w ŁKS. Będę zakładał kolejne tematy dotyczące Łomżyńskiego Klubu Sportowego, możecie być pewni. Inni mogą pisać o karmie dla chomików, zwyczajach seksualnych Papuasów czy o średniej opadów w Bangladeszu a ja będę pisał o ŁKS-ie. Zapraszam do dyskusji, tylko rozsądnej i konstruktywnej. Ten temat dotyczy Brzezińskiego i jego stosunku do klubu. Proponuje wypunktować grzechy złych posunięc, błędy zaniechania i oczywiście dobrych rozwiązań autorstwa Prezydenta Miasta. - Prezydent kompletnie nieutożsamia się z klubem, nie spotkał się z sejmową komisją spotru, która odwiedzała kluby sportowe w woj. podlaskim, -Na sport w budżecie miasta przeznaczone jest.............0.3 %, a wyobraźcie sobie, że np. w Suwałkach 3%, czyli 10 razy więcej, -obecny zarząd jest nieprofesjonalny, prezes kompletnie nie orientuje się w tematyce piłki nożnej. Np. zastanawia się, czy odwołać się do decycji pzpn w sprawie zakazu dla kibiców w pierwszym meczu na wiosne. -opóźnił budowę stadionu, przez co drużyna tułała się po całej Polsce i przy świetnej grze nadal okupuje ost miejsce w tabeli -Nie współpracował z poprzednimi zarządami kierowanymi przez Kosiorka i Zajączkowskiego .......................................wpisujcie........mam jeszcze wiele przykładów.....później dopiszę......i proszę o to wszystkich zainteresowanych + dał pieniądze na wyjazdy i zakwaterowanie
|
|
ełkaesiak sie polamie na chodniku i potem bedzie chcial odszkodowanie za szkody przez taki chodnik jaki byl...a gadacie ze pieniedzy nie maja! jak z was tacy kibice ze musza placic za wasze wyglupy to co? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
set napisał: kcesz texty tesh I wy chcecie rozmawiać na poziomie ? Niezapominajcie o jednym - ruina, którą do niedawna był łomżyński stadion i jest nią w pewnej części jeszcze dzisiaj) nie wynika z dzialalności zarządu ŁKS-u powiedzmy z ostatnich 5 lat. To szereg KILKUDZIESIĘCIOLETNICHzaniedbań ze strony miasta (obiektem administruje miasto). A na Brzezińskiego zagłosuję właśnie dlatego, że mam nadzieję, że nie będzie finansował II ligowej drużyny, która w Łomży do NICZEGO poza realizowaniem chorych ambicji działaczy nie jest potrzebna Ciekawe czy byłbyś w stanie powiedzieć to tysiącom łomżyńskich kibiców, zakochanych w ŁKS-ie...
|
|
Jeszcze jedo. Przypominam, że udział Łomżyńskiego Klubu Sportowego w jak najwyższych rozgrywkach ligowych jest NAJSZYBSZĄ i NAJBARDZIEJ SKUTECZNĄ promocją Łomży w regionie i naszym kraju. Dlatego też wszystkim politykom łomżyńskim i urzędnikom miejskim powinna zależeć na pomocy naszemu klubowi.
|
|
"Przypominam, że udział Łomżyńskiego Klubu Sportowego w jak najwyższych rozgrywkach ligowych jest NAJSZYBSZĄ i NAJBARDZIEJ SKUTECZNĄ promocją Łomży w regionie i naszym kraju. Dlatego też wszystkim politykom łomżyńskim i urzędnikom miejskim powinna zależeć na pomocy naszemu klubowi." Promocją wśród kibiców co najwyżej. Pokaż mi porządne- badanie dowodzącę, że występy klubu z danego miasta w II lidze przyczyniły się do wzrostu inwestycji w danym mieście. Czekam z niecierpliwością. Bo jak na razie to powatarzasz jeden frazes za drugim nie podparty NICZYM konkretnym "Ciekawe czy byłbyś w stanie powiedzieć to tysiącom łomżyńskich kibiców, zakochanych w ŁKS-ie..." Ile jest tych tysięcy? Dwa, trzy może cztery? Wątpie, żeby było ich więcej. A ile jest mieszkańców Łomży i okolic? Widzisz proporcje? Niestety mniejszość (czyli kibice ) muszą dostosować się do większości, która nie ma ochoty finansowania drugoligowego klubu. "set napisał: kcesz texty tesh I wy chcecie rozmawiać na poziomie ? " Argumentów racjonalnych już zabrakło? Cytujesz Seta i uogólniasz? Oj nieladnie nieladnie. Tak samo jakbym ja zacytował jakiegoś wypowiedź jakiegoś kibica z tego forum (a niestety dużo z nich ma problemy z ortogrtafią i poprawnym skleceniem kilku zdań) i na tej podstawie bym ocenił Ciebie.
|
|
Pokaż mi porządne- badanie dowodzącę, że występy klubu z danego miasta w II lidze przyczyniły się do wzrostu inwestycji w danym mieście Niestety nie dane będzie Tobie zapoznać się z nim, gdyz takiego badanie najzwyczajniej w świecie nie ma. Ile jest tych tysięcy? Dwa, trzy może cztery? Wątpie, żeby było ich więcej. A ile jest mieszkańców Łomży i okolic? Widzisz proporcje? Niestety mniejszość (czyli kibice ) muszą dostosować się do większości, która nie ma ochoty finansowania drugoligowego klubu. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. to, że na stadionie jest cztery tysiące kibiców, co i tak jest ewenementem jak na ponad 60 tysięczne miasto (porównując to z publicznościa np. na meczach Jagiellonii) nie oznacza od razu, że pozostali mieszkańcy nie są kibicami i nie interesują ich losy ŁKS (praca, brak funduszy na bilet itd.) Czy ktoś tu mówił o FINANSOWANIU 2 ligowego klubu czy o pomocy w ramach obowiązujących przepisów i norm prawnych. Cytujesz Seta i uogólniasz? Podaję jednak przykłady na to, że polemika z ludźmi używającymi określeń typu jush, Boshe mija się z celem.
|
|
"Ile jest tych tysięcy? Dwa, trzy może cztery? Wątpie, żeby było ich więcej. A ile jest mieszkańców Łomży i okolic? Widzisz proporcje? Niestety mniejszość (czyli kibice ) muszą dostosować się do większości, która nie ma ochoty finansowania drugoligowego klubu." Nie każdy może co drugi tydzień przyjść na mecz (przez prace, studia i fundusze), dlatego na meczu jest max 4,5 tysiąca, ale kibiców ŁKS w Łomży jest znacznie więcej, kilka razy tyle Łomżan przyszło chociaż kilka / kilkanaście razy na mecz Łomżyńskiej drużyny. Gdyby Urząd Miasta bardziej zainteresował by się tym problemem i wcześniej (przed awansem) wybudowali stadion wtedy na mecze przychodziło by z 5 tysięcy (w III lidze) a z 6-7 tysięcy w II (o ile warunki na stadionie by na to pozwoliły). Teraz nie mamy stadionu, całą rundę musieliśmy oglądać mecze ŁKS na wyjeździe, a to dzięki komu? dzięki szanownemu panu prezydentowi oraz jego szajce karierowiczów. Nie trzeba zabierać kasy na ulice i na chodniki żeby wspomódz klub, jest wiele innych źródeł z których można czerpać pieniądze (oczywiście mówimy tu o budżecie). Fundusz na promocje miasta to chyba najlepsze ze źródeł. Obecnie kasa z tego funduszu szła na wyjazdy naszych radnych na różnego rodzaju pseudo konferencje (kasa szła na przejazd, wyżywienie, hotel itd) dobry przykład: targi w Łodzi gdzie pojechał pan Sroczyński z kilkoma osobami, w sumie targi nic nie przyniosły Łomży a kilkanaście/dziesiąt tysięcy złotych poszło w błoto. Pan Brzeziński slynie z tego że ostrożnie wydaje pieniądze z budżetu, może to i prawda, może i trzyma jakoś ten budżet w ryzach, ale czasami przez to podejmuje też nie słuszne decyzje które mogą zaszkodzić niektórym instytucjom, tak jak w przypadku ŁKS. Widze że niektórzy niesłusznie obrażają Pana Kosiorka. Co Wy do niego macie? Zazdrościcie sukcesu? Przecież on sam od zera rozkręcił swój biznes. Zazdrościcie samochodu, kasy itd? Przecież to lata pracy na to wszystko a tu patrze niektórzy posądzają jego o to że dorobił się na ŁKS. Nic z tych rzeczy, on cały czas wkładał kase do klubu jak już wcześniej powiedział Mal. Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
AZ mi sie slabo robi jak czytam debili z w-wy !!! idz i glosoj na kogo chcesz ! tylko nie marudz na forum !!! mario
|
|
"Niestety nie dane będzie Tobie zapoznać się z nim, gdyz takiego badanie najzwyczajniej w świecie nie ma." Czyli tym samym twoje twierdzenie o tym, że klub II ligowy jest najszybsza i najtańszą formy promocji miasta jest dużym nadużyciem, a wręcz kłamstwem. "Nie trzeba zabierać kasy na ulice i na chodniki żeby wspomódz klub, jest wiele innych źródeł z których można czerpać pieniądze (oczywiście mówimy tu o budżecie). " Jak to oczywiście mówimy o budżecie? Znasz zadania jakie ma budżet jst do zrealizowania? Sto razy wolałbym pieniądze, które mają trafić na modernizacji łomżyńskiego stadionu przeznaczyć na budowę nowej sali gimanstycznej przy którejś ze szkół, bądź dodatkowe zajęcia sportowe dla dzieci i młodzieży. Na każdym kroku podkreślacie, że jest was więcej niż te skromne kilka tysiecy podane przez mnie. W takim razie trzeba było się skrzyknąć i wystawić jakoś reprezentację w wyborach samorządowych. Wtedy byście zobaczylil ile osób was poparło i byście mieli coś do powiedzenia w sprawie budżetu. A tak to niestety dalej jawicie się jako zgraja małolatów, nie zdolna do niczego innego poza zakladaniem kolejnego tematu na forum o ŁKSie i żebrząca o miejskie pieniądze. "AZ mi sie slabo robi jak czytam debili z w-wy !!! idz i glosoj na kogo chcesz ! tylko nie marudz na forum !!!" Nie czytaj. Ja też mam dość czytania o problemach lks a mimo to codziennie pojawia sie o nim kilak tematow i w kazdym jest to samo.
|
|
GUZIEC - jaki ty masz problem ??? pisz troche konkretnie !!! siedzisz w warszawie i piszesz GLUPOTY !!! TEN TEMAT JEST NIE DLA CIEBIE ! mario
|
|
"GUZIEC - jaki ty masz problem ??? pisz troche konkretnie !!! siedzisz w warszawie i piszesz GLUPOTY !!! TEN TEMAT JEST NIE DLA CIEBIE !" Miło mi, że w końcu się przedstawiłeś. Zacznijmy od tego panie guziec, że w Łomży bywam dość często i niestety również część moich podatków wpływa do budżetu Łomży. Dlatego nie życzę sobie aby trafiały one na utrzymanie drużyny piłkarskiej łks. A ty sie tak nie denerwuj panie guziec bo jeszcze talerze na zmywaku potłuczesz i co wtedy będzie?
|
|
i po talerzach ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
do wyżej wymienionych. przepraszam nie poniżę się do Waszego poziomu. to Wy jesteście najlepsi i niech tak pozostanie Swoje ambicje, nerwy i zaciekłość skierujcie w dobro naszego miasta. pozdrawiam
|
|
widze nemo ze myslisz ze my w lomzy to CYMBALKI ??? oj dziecko , mylisz sie !!! - MYLISZ SIE GUZIEC , MYLISZ !!! mario
|
|
pontifex to ty nie ******* glupot ze kosiorek dawal po 500tys. miesiecznie na lks chyba dawlal ale 500tys.groszy hahaha. ty chyba szaleju sie najadles. a jak by nawet dawal to by czekal az swoje z korzysca wyciagnal tumanku.
|
|
nemo napisał: "Czyli tym samym twoje twierdzenie o tym, że klub II ligowy jest najszybsza i najtańszą formy promocji miasta jest dużym nadużyciem, a wręcz kłamstwem." Aha, czyli rozumiem, że jeśli nie zrobiono badania na temat: Lepszy komfort jazdy Mercedesem niż "Maluchem" to stwierdzenie, że Mercedesem jeździ się wygodniej i bardziej komfortowo jest "dużym nadużyciem, a wręcz kłamstwem" Jasne... http://www.lks.4lomza.pl/forum/images/smiles/icon_lol.gif Podam prosty przykład - czy tktoś słyszałby o takich miejscowościach jak Łęczna, Grodzisk Wlkp. czy Wronki gdyby nie fakt, że drużyny z tychże miast grały w I lidze piłkarskiej. Czyba nie... Uważajcie, żebyście się nie udusili z tej nienawiści do ŁKS-u... A może ci wszyscy przeciwnicy ŁKS-u z tego tematu to tak wiecznie uciskani przedstawiciele lekkoatletyki z Łomży ? PS. A ŁKS na przekór wszystkim, którzy życzą mu źle jeszcze nie raz pozytywnie zaskoczy swoich wiernych Łomżyńskich kibiców.
|
|
''Pierrdolisz jak potłuczony chłopie. Może powiesz jeszcze, że Kosiorek wystartował do Rady Miasta bo w FARGOTEXie za mało zarabia? Takich ludzi jak Józef Kosiorek trzeba na rękach nosić i mu dziękować, że przez dwa lata swojej prezesury na ŁKS wykładał z własnej kieszeni (ok.500tys pln) a z kasy firmowej również nie żałował. A odszedł tylko i wyłącznie przez brak porozumienia na linii miasto-klub.'' Niema takich ludzi na swiecie ,co wkladaja pol miliona bezinteresownie. Pol miliona podzielic na ilosc miesiecy bo napewno jesli taka kwota byla to niejednorazowo tylko na raty.Dajmy na to niech wyjdzie te 8-10 tys. zlotych na miesiac.Za bilboard w wawie placi sie 20zl za dzien a hyba sponsoring druzyny co jezdzi po kraju jest lepsza forma reklamy niz nieruchoma plansza.Za reklame sie placi.Piszac ze ktos dal na klub 500tys. tak o niechchcac nic w zamian jest conajmniej niepowazny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |