Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Windows |
mam maly problem :) wie ktos moze jak to jest z przeinstalowywaniem kompa? dokladniej chodzi mi o to, czy jak wgrywam Windowsa to wgrywajac go mam juz te wszystkie programy jak internet, outlook, word itp itd ??? moze to glupie pytanie ale zawsze lepiej spytac jak sie nie wie ;p pozdr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Windows |
Internet Explorer i Outlook jest (bez zawartości w postaci mailów). Word to część pakietu Office i nie jest implementowany z systemem. Gosia
|
|
najzyczliwszym sposobem na uzyskanie informacji jest WWW.GOOGLE.PL i tego sie trzymaj. A nie kazdy na forum z pytaniem leci. Pomyslec przez chwile. Dresy przyszly ze Wschodu, nie z Ameryki, nie z Zachodu...
|
|
Po przeinstalowaniu masz goly system, czyli nie masz w nim po prostu nic. Wszystko trzeba od nowa wgrac i skonfigurowac. Dodatkowo trzeba zabezpieczyc wszystkie obecne dane, bo po reinstalce zgina. Z zadanych pytan rozumiem, ze raczej nie zamierzasz tego robic sama?
|
|
Dran no raczej sama nie ;) dzieki wszystkim za info :) pzdr
|
|
Domina, tak. Będziesz już miała Outlook Express i Internet Explorer. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
ja CI pomogę podaj mi swoje gg
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |