Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pobicie na Dmowskiego |
Widział ktoś może co się dokładnie stało? Przechodziłem obok jak spod garaży na Dmowskiego zabierali na noszach jakiegoś faceta. Trochę policji też się zebrało.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pobicie na Dmowskiego |
to pewnie cham z kownat zaniemógł
|
|
Spiczka w nocha wyłapał za szczekanie na forum
|
|
Czyżby artaras poległ a taki kozak
|
|
rei kvrvo - nie`dotyczy cię , to się nie interesuj, bo krowiej mordy dostaniesz :)
|
|
Oooo i jak teraz tego zamaskowanego ninję rozpoznać? Będzie coraz więcej takich akcji plus torebka babci. Kasia..
|
|
Autor: gogus (---.elomza.pl)Data: 18-04-20 20:35 Czyżby artaras poległ a taki kozak po pierwsze nie ja zaczalem pyskowke po drugie nie kozaczylem tylo ostrzegalem po trzecie skoro cie tamten temat nie dotyczyl nie wiem po co wnikasz
|
|
A może dotyczy
|
|
to 0-22 dostał po ryju ? w końcu
|
|
Chcesz dać mu po ryju? Szkoda rąk to bardzo już chory typ. I nie tylko na głowę. Mam inną poważną chorobę na myśli. Kasia..
|
|
babciu kasiu, nie martw się o moje zdrowie , patrz na siebie, ja w przeciwieństwie do ciebie nigdy nie skarżyłem się na zdrowie, bo i nie mam powodów, napisz lepiej jakie wyniki przyniosło twoje leczenie na kręgosłup moralny, nietrzymanie moczu i upławy u znachora w Czartoryi ?
|
|
Ty się skarżyć Burku nie musisz, bo nic ci to nie da,a mi wymyśl jeszcze więcej \" chorób\" tak mało we łbie się uroiło? Poproś o jakąś morfinkę może na fazie wymyślisz więcej. Kasia..
|
|
\"To 0-22 dostał po ryju? W końcu\" Poczekaj trochę jak się nakręci odpowiednio,a u niego to moment szybko się odpala taki czuuubek z niego to powrzuca ci wklejki, że sam się obnaży niemiłosiernie. On tak lubi, dopisze dużo i jak jesteś kumaty to spodoba Ci się zagadka tylko nie o tym czy dostał po ryju😂 Kasia..
|
|
cham z kownat coś za mocno po ryju dostał na Dmowskiego coś mu się pier doli w głowie
|
|
ćpun zawsze ubliża Pani Kasi pewno znów zażył i wódą zapił i teraz nie wiadomo czy nachlany czy zaćpany a potem będzie stękał ,że taki samotny i w pijanym zwidzie zobaczy Polaków płukających złoto z trupów żydów na mogiłkach a na basenie zauważy wuja dodka wel puta z karabinem z Gwiezdnych Wojen...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |