Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Siłownia Aktivia |
Witam. Wiem, ze temat byl zakladany mnostwo razy, ale niestety brakuje swiezych danych ;) Chodzi ktos? Jak tam jest, warto sie zapisac? I przede wszystkim czy dla kobiet pasujaca silownia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Siłownia Aktivia |
duzo kobiet chodzi
|
|
dużo chodzi? a ile ćwiczy na siłce? Według mnie, to trochę mała ta siłownia. kilka osób i trzeba czekać w kolejce. Nie widzę też sensu reklamować tej siłki, ze względu, że jest ciasno, no chyba, że nikt nie chodzi, to polecam :)
|
|
Chyba po to jest te forum, zeby pytac. A skoro Ty wszystko uwazasz za reklame to nie wchodz, nie czytaj, nie komentuj. Pozdrawiam :)
|
|
Brudno. W sali z rollmasterem są stuletnie pajęczyny i kurz po kątach.
|
|
duzo kobietek na biezni biega, ladnie jest warunki dobre
|
|
rowniez chodze na silownie i polecam. Są 3 sale więc miejsca jest.
|
|
Miejsca jest dużo, w sumie cztery sale treningowe plus pokój z rollfitem. Sprzętu jest dużo i w dobrym stanie. Czysto i schludnie. Obsługa sympatyczna. Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.
|
|
opkaa: po to jest te forum... żeby każdy mógł wyrazić swoje zdanie, takie wyraziłem, dziękuję. Hm, 4 pomieszczenia? super, a ile one wszystkie maja mkw? Nie twierdze, że siłownia jest zła, tylko jak dla mnie - mała, ciasna, niska. Co kto lubi, ja wolę jedno duże, klimatyzowane pomieszczenie. Życzę owocnych treningów
|
|
Jeżeli chodzi o mnie, to dbam o moje zdrowie, staram się zdrowo odżywiać oraz regularnie trenuje na siłowni. Ostatnio bardzo często decyduje się na https://www.fitpark.pl/oferta-silowni-zewnetrznych/seria-fit-r , ponieważ siłownie zewnętrzne pozwalają mi na trening na świeżym powietrzu. Ktoś z Was również z nich korzysta?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |