czwartek, 01 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kononowicz prezesem Jagi

ciekawe kiedy zostanie prezesem miałby wielkie szanse w Białymstoku napewno zlikwidowałby wojny stadionowe-wszystko by zlikwidował

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kononowicz prezesem Jagi

To się by się śledziowym przydało.

edy

ale ty q.wa smieszny jestes ja pie..ole

zabawne to juz nie jest :/ wystarcza wybory...

jestem za Kononowiczem !

Kononowicz przekazuje ludziom na pewno więcej niż 99% procent polityków wypowiadających się, z tą różnicą, że politycy mają "ładne opakowanie" i mówią bardziej niezrozumiale przez co wydają się nam "lepsi". Kononowicz to prosty człowiek, który chce to samo (a nawet więcej) niż pozostali politycy.

A moje miasto to Bialystok
A moje zycie to Bialystok

Przydał by on się im!

slyszalem ze kononowicza wystawil kolezka ktory odszedl z wszechpolakow bo byli dla niego za malo "narodowi" macie pojecie ??

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

Przykro mówić ale w Białymstou to już chyba nic nie da się zrobić:( ludzie głosują na Kononowicza, kibice jednego klubu bija sie między sobą. Zastanawiam się tylko kiedy Białystok bedzie walczył o dostęp do morza...

Scafander

...a na Białce przy Jurowieckiej port mają robić.

i wieloryby mają pływać

A jeszcze odnośnie jego kampanii wyborczej(skeczu??); ktoś postanowił oczyścić to nagranie z wszelkich upiększeń i dodatków.

Oto co na prawdę powiedział Kononowicz: http://kononowicz.pl/wp-content/uploads/2006/11/kononowicz-armagedon.mp3

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
usługi
Koszenie działek, wycinka samosiejek, usługi rębakiem, glebogryzarką separacyjną, frezowanie pni, sprzątanie posesji, garaży, strychów z zalegających rzeczy.
tel. 516549573
praca
Szukam opieki do 5 letniego maltańczyka na 10 dni.
tel. 696572859
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org