Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do administratora |
Jeśli jesteś na tym forum lub kiedykolwiek się pojawisz to zrób jakiś oddzielny stały "pokój" dla fanów ŁKSu bo już można się poważnie wkurw.......... jak co godzine ktoś zaczyna nowy temat o ŁKS ktoś odpisze 2-3 posty i temat umiera, za godzine znów ktoś pisze od nowa w nowym temacie po raz 100 to samo i tak bez końca. pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do administratora |
Oddzielna to jest strona łks http://www.lks.4lomza.pl/ , tam też jest forum nie starcza Ci ?
|
|
no właśnie niektórym chyba nie starcza bo jest kilka stron o ŁKS a ciągle piszą na tym forum czytaj uważnie i ze zrozumieniem
|
|
Jestem za! Świra można dostać jak w ciągu 90 minutowego meczu kilka tematów się pojawia z aktualnymi wynikami ;/ Proponuję nowy dział: SPORT. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
markm dzialaj ;] i wyloguj na zawsze prawdomuwnego, jakis ban na IP.
|
|
Bardzo dobry pomysł wcześniej już o tym myślałem bo te forum na www.lks.4lomza.pl jest bardzo dobre i na te tematy wypowiadam się tam ale tutaj też powinien być porządek i jeszcze dział POMOC nie tylko tematy w stylu ŁKS są wkurzajace ale także takie tematy w stylu JADĘ DO PACANOWA itd. ![]()
|
|
Ja rowniez jestem ZA ! Przeciez to bez sensu aby co pare minut zakładac tematy typu : "Łks prowadzi 1:0" , "Nie nie już jest 1:1" Lekka przesada :)
|
|
ŁKS precz z forum to aż żal za dupe ściska ,żeby w ciągu meczu dodawać kilka postów ? ? ? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz ?
|
|
jak najbardziej !! i przydała by się jakaś kontrola tego forum !! tu jest jeden wielki śmietnik !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |