Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dermatolog nfz |
Do którego dermatologa warto udac się z problemami skornymi to raczej nie trądzik tylko zapalenie okołoustne. Skierowanie mam tylko jedno i nie chciałbym zmarnować i nie uzyskać pomocy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dermatolog nfz |
Warto dowiedzieć się w Przychodni na Wojska Polskiego przy Biedronce, tam przyjeżdżają dermatolodzy m. in. z Białegostoku. Ktoś z mojej rodziny chodzi tam do lekarza dermatologa Zalewski lub Załęski, prawdopodobnie dobry. Są inni, ale nie znam.
|
|
Ja chodzę też na Wojska Polskiego a lekarz to Zaniewski, jak na razie byłem 2 razy u niego ale konkretnie przepisał mi antybiotyk na trądzik co inni lekarze zwlekali i ( dawali na receptę Protopic wydałem tylko 140 zł i okazała się że jest dla mnie nie odpowiednia i teraz muszę jakoś ją sprzedać ktoś chętny he ) i tylko czas zmarnowałem, powiedziałem mu o maści Rozex że trochę pieczę to od razu dał inną. Kolejna wizyta po około 1,5 miecha żeby dalszą kurację robić jeżeli nie będzie rezultatów ale na razie jest OK.
|
|
Pani doktor Dorota Modrzejewska na Łagody
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |