Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rachunek za wodę z ciekawą reklamą |
Na dniach zauważyłem ciekawą reklamę przy opłacie za wodę.Co o tym sądzicie? Moim zdaniem bardzo dobra,w końcu ktoś próbuję oddemonizować naturalną roślinę dzięki której Polska była kiedyś potęgą konopną tj.przemysł włókienniczy. Dużo osób chorych jest w stanie powrócić do zdrowia.Również zmniejszyłaby się wycinka drzew w lesie,ponieważ konopie są bardzo dobre w przetwarzaniu na papier i szybciej rosną.W budownictwie też się sprawdza.Mniejsza szkodliwość niż dotychczasowe używki tj.papierosy,alkohol,dopalacze.A od tysięcy lat nie odnotowano na świecie ani jednego zgonu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rachunek za wodę z ciekawą reklamą |
Łapka za innowacyjną reklamę na portalu :)
|
|
JESTEM 100% PEWIEN ,ŻE TO NIE WŁAŚCICIEL UDOSTĘPNIŁ ;) ON W PORTALE SIĘ NIE BAWI ;) WOLI TO ROBIĆ TAK ABY BYŁO WIDOCZNE . ROZMAWIAŁEM Z NIM TO SIĘ PYTAŁEM DLACZEGO ULOTEK NIE ZROBI ODPOWIEDZIAŁ PO CO ? WOLI ZROBIĆ TAK , ŻE CI CO SĄ PRZECIWNI TO I TAK BĘDĄ MIELI TO W DOMU
|
|
ale wy pajace jak myślicie , że to właściciel reklamy dodał post ;)
|
|
Z dostawą do domu ? Ale dobrze że jest podany telefon, bo jest zioło i zioło, dla jednych lecznicze dla innych na bucha ?) Się podzwoni i się sprawdzi :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |