Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nauka języka niemieckiego |
Hej! Może wiecie gdzie najlepiej zrobić kurs niemieckiego tak by zdobyć dużą wiedzę , zależy mi na jakości i zyskaniu wiedzy bo potrzebuje tego do pracy a zależy mi na niej i chcę się rozwijać. Koleżanki polecaja mi https://niemiecki-koscierzyna.info/kursy-dla-doroslych/ mówią że maja bardzo dobrą opinie i że warto. Jak myślicie ? Chodziła tam któras z was może ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nauka języka niemieckiego |
Myślę, że jak chce się reklamować usługi to wypada zakupić reklamę a nie pod przykrywką pytania wklejać link i reklamować w ten sposób jakąś usługę. To ja z kolei od razu odradzam korzystanie z tego, bo reklamują się w niefajny sposób :) (nicki: agi23, kadki, milenka009 z identycznym pytaniem na innych forach, pff..)
|
|
Re: Nauka języka niemieckiego |
Moim zdaniem, najlepszym rozwiązaniem jest omijać wskazany adres, ponieważ to jakaś \"bieda- firma\", lekko \"szemrana\" bez osiągnięć i na niskim poziomie, co równa się zdzieraniem kasy z naiwnych. Ponadto Łomża ma tyle wspólnego z Kościerzyną, że już sobie wyobrażam te tłumy, które ruszają do tej krainy. Jednym słowy bieda z nędzą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |