Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Policyjne rowery??!! |
W nawiazaniu do artykulu mam pytanie do Komendanta KMP Lomza-----czy KMP Bialystok takze jest wyposazony w rowery? tak dac sie upodlic KWP Bialystok ---zenada!!! UM mial racje , w XXI wieku policjanta na rower a moze osly zakupcie?? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Policyjne rowery??!! |
Cytat: Czytanie ze zrozumieniem się klania. Nikt nie pisze, że mają na nich wyjeżdżać do wezwań :)
|
|
czy wiesz na czym polega prewencja? napewno nie na przejazdzkach rowerem!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
No właśnie na tym polega... zapobieganie czynom i zjawiskom uważanym za niepożądane
|
|
Może tak na wesoło, jak śpiewa Yaro Jadę swawolnie z góry na rowerze, Jestem podniecony, czuję się jak zwierzę. Z boku towarzysz - raźno pedałuje, Bieg zredukował, siły nie żałuje. Koleś zahamował, zajechał mi drogę, Znowu przez kobiety z gleby wstać nie mogę. stefannowak
|
|
W rowery wyposażonych jest wiele policyjnych komend w Polsce (przykład: http://sopot.naszemiasto.pl/tag/policjanci-na-rowerach-sopot.html). Łomżyńskiemu prezydentowi \"nie po drodze\" jest z łomżyńską policją. Przecież już w sierpniu 2018 postanowił nie pojawić się na największym święcie łomżyńskiej Policji. Jest foch i obraza majestatu. A dopóki jest foch - nie ma kasy. Nawet na rower. Policja się ukorzy i poprosi pokornie o wybaczenie, to może foch minie... A wówczas będzie kasa. Proste jak 2x2.
|
|
Jak karają to źle, jak jeżdżą rowerami prewencyjnie to tez źle. Ludziom to jednak nie dogodzi. Brawo samorzady.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |