Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SE w300i |
Planuję zakupić sobie telefonik taki jak w temacie co o nim sądzicie ?? Prosiłbym bardzo o wasze pozytywne jak i negatywne na temat tego telefonu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SE w300i |
hmm.Mój kumpel go miał i jedyne co do tej pory powiedzieć to to że ma bardzo łady "walkman" i to mi się spodobało. Lecz niestety więcej Ci nie powiem bo długo tego telefonu w ręku nie trzymałem.
|
|
witam ja jestem użytkownikiem tego telefony. to co mogę o nim powiedzieć t to że spełnia moje wszelkie zapotrzebowania .fakt mam fioła na punkcie słuchania muzy więc jak tylko usłyszałem dźwięk z tego telefonu to mnie mało z nóg nie zdjęło aparat fot taki sobie ale widać w tej wersji ( chyba oszczędnościowej :) nie wstawili lepszego z resztą mnie nie potrzebny taki jaki jest dla mnie wystarcza bateria trzyma dobrze mały, poręczny, widać nie tylko dla kobiet Anioł wcale nie musi być z góry
|
|
telefon kobiecy z jakimis niepotrzebnymi bajerami..jedyne co ma fajne to soft i dzwonki
|
|
Jest to quadband - czyli będzie działał na całym świecie. Po za dobrej jakości odtwarzaczem mp3 nie ma nic co można jeszcze brać pod uwagę. Polecam k750i, który w tej samej cenie ma 2mpx aparat i to co wyżej, brakuje mu tylko zakresu 850mhz.
|
|
Miałem przez jakiś czas SE K750i, W300i również. Co mogę powiedzieć? Mają fatalne baterie. Teraz mam 6310i (mój ukochany telefon) i N80 (polecam bo ma WiFi, ale bateria również fatalna). Wyborca JAREK
|
|
nie maja zlych baterii. wystarczy dobrze sformowac(sformatowac) i bateria bez zabaw wytrzyma do 10 dni. N80 za to ze swoim wyswietlaczem i wszystkimi bajerami(uwzgledniajac rowniez wifi) zjada baterie duzo szybciej niz sony ericsson. jedyny przypadek to k700i, ktory nie byl najlepszy pod tym wzgledem. nie mylic z k750i. 6310i - faktycznie, bateria wytrzyma dlugo ale co ten telefon ma? nic. dlatego takie dobre ma wyniki wytrzymalosciowe.
|
|
fLooorek: 6310i to jak sama nazwa mówi - telefon :-) Telefon służący do dzwonienia i smsów. To, co jest produkowane dzisiaj trudno już nazwać telefonem - to kombajny. Anthony
|
|
o2 Dlatego miałem na myśli, że nie ma sensu porównywać tych telefonów bo są sobie nierówne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |