Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biegi Lomza i okolice |
Witam! Chciał bym uzyskać informacje jakie biegi są organizowane w Łomży i okolicy w 2019 roku?? Z tego co udało mi się znaleźć to bieg w Piatnicy 9 czerwca, Ostrołęka mnie nie interesuje, bardziej sama Lomza i coś w okolicach. Znalazłem informacje ze Łomżyński półmaraton nie będzie organizowany, a szkoda bo trasa była super. Dajcie znać co kiedy się organizuje. Pozdrawiam Podlasie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biegi Lomza i okolice |
A ja pozdrawiam wszystkich Pawłów za wyjątkiem Pawła W.
|
|
Łomża to nie Podlasie :) Historycznie jest to północne Mazowsze, natomiast obecnie administracyjnie jest w województwie podlaskim. Województwo podlaskie a Podlasie to dwie różne rzeczy. Pozdrawiam :) --- http://www.geodezjalomza.pl/
|
|
... a mentalnie, kulturowo i w świadomości pozostałej części Polaków , jednak Łomża utożsamiana jest z Podlasiem i Polską B :)
|
|
W/g speecha . , tak po 45 w szczególności takim ludziom jak ty.
|
|
Na temat ludzie, na temat... zaściankowcy
|
|
Hej, na pewno 03 marca organizowany będzie bieg Tropem Wilczym w Piątnicy, z tego co pamiętam w zeszłym roku były zapisy w dzień biegu, symboliczny dystats ;) Tutaj akurat polecę mimo wszystko Ostrołękę;) O innych nie wiem, ale coś zaczął mosir działać w tym kierunku. Ostatnio organizowany bieg z okazji WOSP, więc może będzie tego więcej. Pozdrawiam ;)
|
|
3 marzec Piątnica. Bieg Wilczym Tropem.
|
|
https://elektronicznezapisy.pl/event/3434/strona.html Kolejny bieg, 14 kwietnia w Łomży :)
|
|
Kiedyś biegałem do monopola przed zamknięciem ale teraz to się zamawia taksówę :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |