Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mechanik-Diesel Audi |
Witam Czy moze ktos polecic mechanika ktory zdiagnozuje usterke i oczywiscie naprawi Diesla. Audi 1.9 TDI - wixer@op.pl Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mechanik-Diesel Audi |
...napisz "Guti..." jaki masz problem z tym silnikiem? Jeździłem 10 lat takim autkiem...
|
|
Ogolnie problem polega na tym ze gdy auto wchodzi na wyzsze obroty szarpie samochodem.podejrzewam problem z paliwem albo pompowtryski. Moze ktos polecic jakiegos konkretnego mechanika? Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
stsserwis
|
|
Euro Warsztat na ul. Spokojnej
|
|
"Guti...", przyczyn może być kilka, miałem podobną sytuację. Na wyższych obrotach zaczynał "szarpać, przerywać", wrażenie było takie jakby zapowietrzał się z braku dopływu paliwa... W moim przypadku wymieniono przepływomierz powietrza i po problemie... Zdiagnozował mi mechanik w Łomży, bardzo konkretny GOŚĆ, jeżeli chcesz to podaj mi swój tel.- zadzwonię i powiem kto. Nie będę tytaj robił reklamy ani antyreklamy z przyczyn wiadomych... "specjalistami są nie firmy, czy zakłady usługowe, tylko specjaliści!!!!!!!!!! A specjalistami są ludzie!"
|
|
Tez myslalem troche o przeplywce jesli mozesz to odezwij sie na mojego meila to zostawie kontakt do siebie Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
Jedź Do AUTO NAPRAWA T. Śmiarowski Ul. Nowogrodzka 189 Oni tam specjalizują się w AUDI.
|
|
"Proponuje" odezwiesz sie w sprawie tego mechanika ?? Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
Słucham
|
|
Masz Numer do Tego mechanika. T.Śmiarowski Nowogrodzka 189 Auto Naprawa. Tel;: 86 216 43 22
|
|
ok dzieki podjade tam moze jutro :) Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
Jedz na elżbiecin do Waldka, zrobi ci perfekt.
|
|
zaden z tych psedudo mechanikow nie zrobi ci logow dynamicznych! potzrebujesz kogos kto perfetkt ogarnia vaga! ze znanych mi osob to najblizej w Zambrowie, zreszta Śmiarowski sam u niego robi swoje S4 :) jak chcesz to daj maila podam Ci namiary :)
|
|
Meila podalem w 1 poscie na samej gorze napisz mi na tego meila namiary z gory dzieki Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
Proszę o polecenie dobrego mechanika, Skoda Octavia diesel Popsuł Ci się samochód? Po części zapraszam do mnie
|
|
dawaj reklamę Imię (nazwa) użytkownika: maciekdan Posty: 1 Imię: Maciej Strona domowa: https://mil......pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |