Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ONKOLOG w Łomży !!! |
Witam! może się ktoś orientuję czy jest w Łomży prywatny gabinet onkologiczny? ?? dziekuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ONKOLOG w Łomży !!! |
Na Wyszyńskiego, gdzie są prywatne gabinety kardiochirurgów w środy po południu przyjmuje chirurg-onkolog pan Markowski. Myśle że do tej pory nic sie nie zmieniło (byłam pol roku temu)
|
|
a może byś podała mi na maila ( jeśli posiadasz) numer kontaktowy do tego Pana?? nie jestem z Łomży i wolalabym sie wcześniej umówić.
|
|
Emcia raczej bym ci odradzal tego "fachowca" i tym podobnych w Łomży lepiej poszukaj juz w Bialymstoku dołożysz do wizyty 30zł więcej ale będziesz wiedziała że naprawdę masz doczynienia ze specjalistą;) a jego ci odradzam jeszcze raz!!!
|
|
podaje ci jego numer telefonu 602533675, jakby nie był aktualny, to on pracuje w szpitalu w Wysokim Mazowiecku.
|
|
Ja jestem bardzo zadowolona z jego leczenia i w pore dopatrzył sie tego co inni lekarze nie widzieli.
|
|
ok dzieki
|
|
nie polecam tego pana,jeśli musisz w łomzy to pan oleszczuk na bawełnie
|
|
w łomży w szpitalu przyjmuje chirurg onkolog z biłegostoku ale tylko na kase chorych jest bardzo miły i słyszałam o nim dobre opinie na nazwisko ma kozłowski ja jeżdziłam do niego do białegostoku a teraz chodze do łomży a reszty w łomży to ci nie polecam jak cos to jeszcze dr pilawa ona kiedys pracowala w szpitalu w łomży a teraz pracuje w ostrolece ale chyba prywatnie przyjmuje w łomży na al.legionow nr nie znam blisko dworca pks
|
|
tak tylko w szpitalu to Bog wie ile trzeba czekac ;(
|
|
sluzba zdrowia i jest fajnie
|
|
madziusmadzius-Czy zawsze i wszędzie musisz się wpierdalać? W każdym temacie masz zawsze coś do powiedzenia ale nigdy twoja wypowiedź nie ma sensu. Zauważyłem że od dłuższego czasu to robisz.Czy chcesz zwrócić na siebie uwagę w ten sposób? br1
|
|
W Zambrowie na kase przyjmuje onkolog i onkolog chirurg, Są to lekarze ze szpitala w Białymstoku z ul. Ogrodowej. Przyjmują w Medico, czeka sie krótko ok. tygodnia. Blizsze informacje pod nr. tel. 86 271 19 29. Sama się wybieram. A doktorzy nazywają się Marek i Andrzej Kiluk
|
|
ok dzieki
|
|
:)
|
|
do br1 nie w kazdym i jest fajnie
|
|
odnawiam, a czy ktoś coś wie o dr Anecie Żendzian-Załęczna?? czy przyjmuje prv czy na nfz??
|
|
Witam,czy ma Pan/i numer kontaktowy do dr Kozłowskiego i gdzie w Białymstoku przyjmuje prywatnie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |