Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprężarka 200/300 bar |
Czy wiecie kto w łomży napełnia butle sprężonym powietrzem 200/300 bar. Proszę o jakiś numer kontaktowy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprężarka 200/300 bar |
straż pożarna na Sikorskiego, trzeba zagadać z komendantem, butla musi posiadać ważną homologacje, lub zagadać ze znajomym strażakiem i nabije za darmo, butla pewnie do PCP
|
|
Firma Komaro ma sprężarkę bo prowadzi strzelanki paintballowe na HP. www.komaro.pl tam znajdziesz kontakt :)
|
|
a ma ktoś kontakt do któregoś z pracowników straży który by pomógł?
|
|
Na kiedy ci ta butla potrzebna?? Zadzwoń to Ci nabiję. Pozdrawiam Komar www.komaro.pl
|
|
Ja używam sprężarki śrubowej, nie takiej jak Ty. Znajomy mi polecił tę sprężarkę, bo wcześniej miał okazję już na niej pracować i wypowiadał się o niej w samych superlatywach. Mineło już trochę od czasu zakupu sprężarki i działa bez zarzutu. W dodatku dają 5 lat gwarancji, rzadko spotykane. Dla zainteresowanych, tutaj troszkę więcej o ich serwisie: http://www.machair.pl/serwis/
|
|
Ja znam bardzo dobre sprężarki powietrza https://www.almig.pl To innowacyjne konstrukcje pozwalają dostarczać sprężarki o szerokim zakresie regulacji, cichej i stabilnej pracy, wysokiej sprawności energetycznej i przyjaznej obsłudze. Niemiecki producent i sprawdzona marka zdecydowania warta uwagi. Szczególnie przez osoby lubiące naprawdę solidne rozwiązania.
|
|
Nawet niedziele uwaszasz za dzien stracony bez podrzucenia gowna na forach?
|
|
Uważajcie żeby wam jajek nie urwało:
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |