Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kierowca autobusu MPK inny niż wszyscy... |
Dziś jechałem autobusem z kumplem i zaczęliśmy gadać. Rozmowe przerwała nam babka która zapowiedziała przystanek. ale się ogromnie zdziwilim kiedy do rozmowy wtrącił się jakiś facet. Okazało się że to nagrany. I ku naszemu większemu zdzwieniu okazało się że wcale to nie był kierowca, który za to udzielił nam wszelkich instrukcji na temat systemu głosowego. Gość był taki miły że zaskoczył i mnie i kumpla. Oby więcej takich Gostków :) Pozdrawiam i ja i kumpel :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kierowca autobusu MPK inny niż wszyscy... |
Czasem sie zdaza ze "czlowiek" jest za kierownica "czerwoniaka" . :)))
|
|
A Pamiętacie sprawę kiedy to kierowcy autobusów nie wydawali reszty za zakupiony bilet, coś było że nigdy nie mieli wydać 20 groszy czy jakoś tak, sprawa była kiedyś nagłaśniana przez Radio Łomża gdzieś ze 2 lata temu?????????????????????????????????????????????????????????? MARCIN
|
|
No to inaczej: W autobusie stoi babcia i postukuje laską obok siedzącego młodzieńca, który nie mogąc znieść tego stukania powiada: - Mogłaby pani na tą stukająca laskę założyć gumę! Na to babcia; - Żeby twój ojciec w porę założył tę gumę, to ciebie by nie było, a ja miałabym siedzące miejsce! (podobno prawdziwe). :-))) Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |