Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wąż przemysłowy |
Hej. Niedawno przeprowadziłem się wraz z żoną do Wrocławia i chciałbym zakupić różnego rodzaju węże przemysłowe, zależy mu na tym by można było transportować dzięki nim różne smary, oleje surowe czy nawet benzynę. Wiecie może do jakiego sklepu się udać?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wąż przemysłowy |
w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j. trollu. Nawet w niedzielę nie dacie spokoju.
|
|
Nie wiemy gdzie sie udac po to we Wrcoalwiu. Wystarczy do byle motoryzacyjnego i tam powinni wiedziec. wyszukiwarka google powinna pomoc. Nie polecamy korzystania z uslug sklepu - dziada ktorego nie stac na kupno reklamy w dziale ogloszenia
|
|
A CO TO FORUM WROCŁAW CZY ŁOMŻA? Żyj tak,aby pod koniec życia móc powiedzieć: ku*wa fajnie było!
|
|
Umiesz zalozyc konto tutaj a w google nie umiesz sie zapytac? a polskiego to gdzie sie uczyles??? a chemi i fizyki gdzie? w wezach przemyslowych chcesz transportowac smary???? oleje surowe? benzyne? Na jakie odleglosci??? Takie rzeczy to sie transportuje w beczkach albo cysternach a nie w wezach przemyslowych!!! Kto to slyszal transportowac smary w wezach przemyslowych? Pierwszy taki wypadek umyslowy, no od leczenia wypdkow umyslowych to jest od tego typu leczenia pewien szpital w Choroszczy pod Bialysmtokiem, w poblizu Warszawy to Tworki a w poblizu Wroclawia to Boleslawiec Tam sie udaj po porady
|
|
znalazłem węże przemysłowe co myslicie?
|
|
Wsadź sobie te węże w dvpe, trollu.
|
|
Strasznie drogie te weze i na domiar jak zobaczyłam to dwa były dziurawe.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |