Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy gabinet kosmetyczny |
Czy ktoś już może był w tym gabinecie Derma Visage na Kapucyńskiej ? Jeśli tak, to jakie są Wasze opinie ? Czy warto ? Jakie ceny ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy gabinet kosmetyczny |
Witaj, ja byłam tam juz kilka razy i zdecydowanie POLECAM. Pani Kinga - super profesjonalna. Gabinet elegancko, estetycznie urządzony - można bez skrepowania się zrelaksować i wypocząć. Mówiac szczerze wcześniej już słyszałam, ze są to super kosmetyki...ale oczywiscie to co innego samej sie przekonac... Miałam juz kilka zabiegów...i jestem pod wrazeniem... ZDECYDOWANIE POLECAM!!!
|
|
Dzięki, ale tak sobie teraz myślę czy nie jesteś tą panią Kingą .
|
|
super reklama:) obie panie wiedza jak sie dokladnie nazywa i kto tam pracuje bigi2004
|
|
Oczywiscie "bigi2004", ze wiem, kto jest kto i jak się salon nazywa... przecież wyrażnie mówię, ze jestem jego klientka... i wydaje mi sie w miarę logiczne, że znam imię Pani, kótra wykonije zabiegi... - czy widzisz w tym coś niezwykłego...? Co do robienia reklamy... ...każdy moja wypowiedz może sobie traktowac wedle własnego uznania... Ja wiem jedno w któryms momecie sama też potrzebowałam wybrać się do kosmetyczki i nie miałam pojecia do kogo iść... Jeszcze parę lat temu regularnie chodiłam do Pani Grażyny Misiuty /na ul. Sadowej lub ul. Bema/ - moim zdaniem najlepsza kosmetyczka na świecie... Niestety Pani Grażynka wyniosła się z Łomży do Warszawy...a tam już mi jakoś nie było po drodze... Upss...no tak ,teraz możecie potraktować tą wypowiedz jako reklamę Pani Grażynki... ;) I dobrze!!! Tak sobie ją traktujcie!!! Ja wyrażam swoją opinię... I nadal Tobie "Helena" polecam Panią Kingę... albo, jeśli wolisz ...równie mocno polecam Panią Grażynkę /tyle, że już na wizytę musiałabyś wybrać się do W-wy/.
|
|
Reklama zakładu jest na stronie głównej po prawej stronie;) Pozdrawiam
|
|
Znam p. Grażynkę i też do niej chodziłam . Bardzo ubolewam, że nie ma jej w Łomży . Jednak o p. Kindze słyszałam niezbyt pochlebne opinie ( np. podstawowa higiena tej pani, co mnie bardzo razi, to, że jest b. zarozumiała to mniejsza z tym) , dlatego chciałam usłyszeć na forum więcej opinii na ten temat . Może się nie potwierdzi, to co słyszałam . Jednak jedna osoba to za mało, żeby stwierdzić, że jest tam super . Czekam na Wasze dalsze opinie . Poza tym każda kosmetyczka chwali swoje kosmetyki, że niby teraz najlepsze w Łomży . Może ktoś skomentuje ceny . Czy drogo ? Dzięki z góry za wszystkie rady .
|
|
Zrób sobie maseczkę z ogórka i będziesz miała zarówno tanio jak i estetycznie.
|
|
No tak, zawsze się znajdzie na forum jakiś złośliwiec . Gdyby mi chodziło tylko o taki zabieg, to na pewno nie potrzebowałabym kosmetyczki . Jeśli ktoś tam nie był, to po jakiego grzyba się odzywa ? A może chodziło o to, żeby ,,błysnąć dowcipem''...? Hmm, to bardzo trafnie . Gratuluję ! Nigdy bym na to nie wpadła . Czytając różne wątki można zauważyć, że wszelkie dyskusje toczą się na jakiś temat do pewnego momentu, kiedy to nagle wtrąci się ktoś, kto lubi po prostu ,,szczypać''. Często w takich momentach dyskusja przestaje być dyskusją, bo automatycznie schodzi się z tematu, tylko zaczynają się wzajemne pyskówki i kto komu lepiej dołoży . Szkoda ...
|
|
Droga Heleno, oczywiście zrobisz tak jak sama uznasz za stosowne... Osobiście - ostatnia rzecz, jaką mogę zarzucić Pani Kindze to braki w higienie... Że jest zarozumiała... Hmm... Nie wiem, kto Ci to mówił...może własnie ta osoba ma interes w tym, aby ją oczetniać... Niestety nasz łomżynski rynek salonow kosmetycznych ma to do siebie, ze mimo, iż jest ich bardzo dużo /jak na nasze miasto/ to w sumie tylko pojedyńcze maja rzeczywiście coś ciekawego do zaoferowania... Może wlaśnie dlatego w ich interesie jest rozpuszczanie takich "informacji"... Zastanów się tylko, czy napewno są obiektywne....? Ja zdecydowałam się korzystać z usłu Pani Kingi właśnie dlatego, że salon jest bardzo czysty i elegancki... Ona sama, tym jak rozmawia z kilentką, jak wygląda, jaką zapewnia w nim atmosfere sprawia, ze bycie tam jest czystą przyjemnościa... /nawet podczas nieprzyjemnego pillingu ;)/... Wiesz, ja sama mam różne doświadczenia - kiedyś w jednym z łomżyńskich salonów Pani poprosiła mnie o podejscie do zlewu i zmycie sobie makijażu mydłem!!!! w jej umywalce!!! Myślałam, że się przesłyszałam... ;) A ile razy idzie się do salonu i człowiek nie może się zrelaksować ani odprężyć...bo tylko ploty...ploty...ploty... zero intymności... Tym właśnie rózni się salon Pani Kingi... Jest suptelna atmosfera... muzyka pomaga Ci sie wyluzować i odpręzyć... Człowiek po 2 godzinach zabiegu żałuje, ze już koniec... ;) Heleno, proponuje abyś poszła i się sama przekonała... Idz na jakiś bardzo prosty zabieg... np. henne brwi plus regulacje... Sama zobaczysz i będziesz mogła obiektywnie się przekonać jak jest... Powodzenia.
|
|
Dzięki, może skorzystam .
|
|
Dermavisage Kapucyńska zdecydowanie nie polecam. Byłam umówiona z Panią Archacką na makijaż, Pani nie stawiła się po kilku telefonach w koncu sie dodzwonilam i usłyszałam "przepraszam ale jestem poza łomżą" dobrze, że to nie był mój własny ślub. A o godzinie 15 w sobotę niesty ciężko na biegu znaleść inną kosmetyczną. Nie polecam, bark profesjonalnego podejscia i szcunku dla klienta.
|
|
Otwarcie nowego gabinetu kosmetycznego to spore zobowiązanie. Trzeba się na tym znać i przede wszystkim trzeba wiedzieć, co w tym biznesie jest potrzebne. Według mnie podstawa to dobre jakościowo produkty. Jeśli jesteście zainteresowani to więcej możecie sobie sprawdzić. Jestem po szkole kosmetycznej i również się na tym zastanawiam, więc jestem w temacie.
|
|
Na jakich zabiegach tam byłyście?
|
|
A czy można zrobić u pani Kingi coś więcej niż makijaż? Chodzi mi np o coś takiego, jak odmładzanie skóry na przykład, jak w cytowanym opisie, czy coś mniej skomplikowanego, ale też jednak w granicach normalnej kosmetyki, czyli peeling, ale z użyciem podobnych komponentów, jak tutaj, bo nie chodzi mi użycie czegoś w rodzaju \"papieru ściernego\", co się w niektórych gabinetach zdarza, niestety... No i jeszcze jest wątpliwość dość poważna, jeśli klientki się skarżą na niedostatek higieny. To jednak jest sprawa podstawowa. No, chyba że to konkurencja stara się oczerniać ;) --- Nie ma nic przyjemniejszego, niż czytanie ulubionego Bloga :)
|
|
Gabinet kosmetyczny to ciekawy pomysl na biznes. Najważniejsze to nawiązać współpracę z dobrą hurtownią kosmetyczną, w której można zamawiać kosmetyki i urządzenia. Osobiście polecam Mimari - bogaty asortyment, rozsądne ceny i szybka realizacja zamówień. Ostatnio kupiłam tam w dobrej cenie laser diodowy CoolitePro. Świetna inwestycja tym bardziej, że depilacja laserowa wciąż bije rekordy popularności wśród wszystkich zabiegów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |