Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozbiła samochód o biuro egzaminatorów jazdy |
20-letnia Amerykanka rozbiła samochód, wjeżdżając w okno budynku ośrodka szkolenia kierowców. Ośrodek w Indianie egzaminuje kandydatów na kierowców i przyznaje licencje. Jessica odebrała swoje prawo jazdy chwilę wcześniej. Tym razem jeden z egzaminatorów popełnił fatalny błąd, na skutki którego nie trzeba było długo czekać. Jessica Krasek tuż po zdanym egzaminie, po raz pierwszy w życiu własnym samochodem, chciała wrócić do domu. Jej podróż zakończyła się jednak pechowo w biurze egzaminatorów. Ona sama nie została ranna, jednak ucierpiał jeden z pracowników biura, który trafił do szpitala. Sprzedawczyni z sąsiedniego sklepu usłyszała huk i była pewna, że doszło do eksplozji. Jednak gdy wyszła na ulicę, zobaczyła rozbite okno frontowe budynku obok oraz samochód, który tkwił w nim przednimi kołami. Wszystko wskazuje na to, że Jessica pomyliła hamulec z pedałem gazu...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozbiła samochód o biuro egzaminatorów jazdy |
Hehe a już myślałem, że to w Łomży taka inteligentna się znalazła :)
|
|
to tak jak ta babka(84 lata) wjechala w sklep bo pomylila gaz z hamulcem:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Byłam świadkiem,jak babka wjeczała w kabinę z przenośną toaletą(TOI- TOI)... Wszystko się z niej wylało...=)
|
|
to byla piorunujaca historia... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Frustrat drogowy:osobnik płci męskiej lub żeńskiej,występujący w nadmiarze na drogach i ulicach miast. Z nieznanych przyczyn lubi nadużywać dzwięku klaksonu albo ocierac się zderzakiem o tył naszego samochodu i błyskać światłami. Zazwyczaj coś wrzeszczy:przez szybę nie słychać co..
|
|
Jak Można nie nadużywać klaksonu jeśli dajmy na to jedna czy druga idiotka celowo wlecze się 30 km/h, z naprzeciwka rząd samochodów. Gdy w przeciwnym kierunku samochodów Brak takowa gnid* przyśpiesza. Przypadek z życia wyjęty. Ja bym na niej użył czegoś więcej niż klakson. A ostatnio żekomy klakson uratował mi drzwi bo pewna pani pierd** na parkingu Mi cofa bez zerknięcia nawet w lusterka. DobżE, że do jej pUstej głowy dotarł sygnał klaksonu. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Jak Można nie nadużywać klaksonu jeśli dajmy na to jedna czy druga idiotka celowo wlecze się 30 km/h, z naprzeciwka rząd samochodów. Gdy w przeciwnym kierunku samochodów Brak takowa baba przyśpiesza. Przypadek z życia wyjęty. Ja bym na niej użył czegoś więcej niż klakson. A ostatnio żekomy klakson uratował mi drzwi bo pewna pani na parkingu Mi cofa bez zerknięcia nawet w lusterka. DobżE, że do jej pUstej głowy dotarł sygnał klaksonu. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Czasami ludzie rzeczywiście jeżdżą beznadziejnie...Sama nie wiem kto im wydał prawo jazdy... Ale nerwy w niczym nie pomogą...
|
|
A co powiesz o tym że gdzie by kto nie zapisał sie na kurs nauki jazdy to i tak jazdę będzie miał ulicami Łomży. Czy nie złości cię widok 4 czy 7 L wokół ciebie?
|
|
Nie,bo ja zapisałam się na kurs w Sosnowcu,a jazdy miałam w Katowicach=) Ale trudno nie przyznać Ci racji...
|
|
hehe mój znajomy z klasy rozbił sie 20 minut po odebraniu prawa jazdy :) ale jak prawka nie miał to i po pijaku dawał rade jakoś ;) są ludzie i stołki a nie którzy rodzą się jako fotele bujane...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |