Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Serwis do kempingu |
Dzień dobry:) Szukam kontaktu do firmy, która zajmuje się naprawą domków kempingowych. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam czytających:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Serwis do kempingu |
tu temat potrafiłaś SPAMERKO założyć a w internecie nie potrafisz tego sprawdzić ? SPAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Raczej w pobliżu nie znajdziesz.
|
|
Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane ____________________________________________________________ Ludziom uczciwym zawsze należy oddać sprawiedliwość. A nieuczciwym, pieniądze.
|
|
Pewnie, że w internecie jest mnóstwo informacji.. Ja pytam o sprawdzone i konkretne z polecenia.. Zwyczajna porada.. Już o nic nie można zapytać normalnie tylko zaraz doszukiwanie się drugiego dna, krętactwa.. P. Speech mierzysz wszystkich swoją miarą...
|
|
jeżeli szukasz sprawdzonych i konkretnych to od tego są fora tematyczne i tam takie informacje znajdziesz nie tu. Tu jedynie trolle mogą Ci wrzucić link za parę groszy. Wpisz forum.karawaning i tam szukaj odpowiedzi na swoje pytanie
|
|
Dziękuję za pomoc, bo naprawdę jest to moje pierwsze zetknięcie z tematem i to zawodowo.. pomyślałam, że przez rekomendację od kogoś to dobry pomysł, a tu... :( Pozdr. :)
|
|
sorry, w twoim przypadku może i nie jesteś trollem-spamerem, ale pytanie godne przysłowiowej blondynki . No pewnie u nas w tak bogatej Łomży, co drugi ma działkę i na niej daczę - domek letniskowy czy jak wolisz domek kempingowy :) A jak się coś popsuje, to od razu woła fachowców z firmy :))) Kobieto, zależy co tam trzeba naprawić, ale raczej szukaj \" złotej rączki\" z zestawem własnych gratów. Albo daj ogłoszenie : Zlecę naprawę w domku kempingowym.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |