Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Galeria 4lomza |
Kto decyduje o zdjeciach zamieszczonych w galerii 4lomza? Czy zdjecia z katalogu http://www.4lomza.pl/fotogaleria.php?id=21174 sa tak wspaniale??? Cholera wielu fotografow lomzynskich marnuje sie bo nie maja tu swojej galerii a byle fotki pojawiaja sie od tak. Moze jeszcze zrobione kompaktem? Widzalem tam piekne zdjecia ale bez przesady zeby zamieszczac takie foty?! Kolega ( autor zdjec ) mogl by przynajmiej poprawic zdjecia na poziomach i krzywych zanim wystawia swoje prace! Pozdrowienia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Galeria 4lomza |
uwazasz ze te zdjecia sa zle? moim zdaniem sa bardzo dobre. znam autora tych zdjec i wie m ze nie sa robiene zadnym kompaktem. pokaz nam najpierw swoje zdjecia... a jesli chodzi o to jak mozna zamiescic zdjecia w tej galeri to wiem ze praktycznie kazdy fotograf, fotoamator moze je tam zamiescic. no chyba ze nie maja zadnej wartosci artystycznej. trzeba tylko isc do siedziby 4lomza na ulice dworna.
|
|
Dla mnie fotki też są OK , więc nie wiem ocb? Nie ważne czym zrobione , ważne żeby były dobre , te zdecydowanie są Sam troche cykam fotki i wiem że nie potrzbny jest jakiś MEGA dobry sprzęt żeby się pobawić ------------------------------------------------------------------------------------------- Jestem jedną z tych osób , które potrafią manipoluwać twoim czasem. Wiesz dlaczego?Bo tracisz go czytając mój podpis , który nie ma wogóle sensu. 1:0 dla Mnie
|
|
Widocznie są pajacu. Skończyłeś 14 lat ?
|
|
Zgadza się, nawet puszką po piwie można zrobić świetne zdjęcia. Poza tym, nie sądze by Panowie z 4lomza robili komukolwiek jakieś problemy z publikacją fotografii.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |