czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Galeria 4lomza

Kto decyduje o zdjeciach zamieszczonych w galerii 4lomza?

Czy zdjecia z katalogu
http://www.4lomza.pl/fotogaleria.php?id=21174
sa tak wspaniale???

Cholera wielu fotografow lomzynskich marnuje sie bo nie maja tu swojej galerii a byle fotki pojawiaja sie od tak. Moze jeszcze zrobione kompaktem?
Widzalem tam piekne zdjecia ale bez przesady zeby zamieszczac takie foty?!
Kolega ( autor zdjec ) mogl by przynajmiej poprawic zdjecia na poziomach i krzywych zanim wystawia swoje prace!

Pozdrowienia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Galeria 4lomza

uwazasz ze te zdjecia sa zle? moim zdaniem sa bardzo dobre. znam autora tych zdjec i wie m ze nie sa robiene zadnym kompaktem. pokaz nam najpierw swoje zdjecia...

a jesli chodzi o to jak mozna zamiescic zdjecia w tej galeri to wiem ze praktycznie kazdy fotograf, fotoamator moze je tam zamiescic. no chyba ze nie maja zadnej wartosci artystycznej. trzeba tylko isc do siedziby 4lomza na ulice dworna.

Dla mnie fotki też są OK , więc nie wiem ocb?
Nie ważne czym zrobione , ważne żeby były dobre , te zdecydowanie są
Sam troche cykam fotki i wiem że nie potrzbny jest jakiś MEGA dobry sprzęt żeby się pobawić

-------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem jedną z tych osób , które potrafią manipoluwać twoim czasem.
Wiesz dlaczego?Bo tracisz go czytając mój podpis , który nie ma wogóle sensu.
1:0 dla Mnie

Widocznie są pajacu. Skończyłeś 14 lat ?

Zgadza się, nawet puszką po piwie można zrobić świetne zdjęcia.
Poza tym, nie sądze by Panowie z 4lomza robili komukolwiek jakieś problemy z publikacją fotografii.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org