Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
łks vs górnik polkowice |
Może jutro ŁKS wygra ??JaK myślicie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: łks vs górnik polkowice |
wygra
|
|
mam na sprzedaż 3 bilet na mecz LKS z polonia!! BILETY SA WARTE PO 30 Zł SZTUKA !!! ja sprzedam za 20zł za jeden bilet . Sa one na sektor C, tybune zadaszoną. prosze pisac na gg 8081251
|
|
obstawiam 2:1 dla nas
|
|
ŁKS WYGRA MAM TAKO WIARĘ ! ![]()
|
|
remis
|
|
na oficjalnej stronie górnika zamiast ŁKS Łomża jest MKS Łomża
|
|
Nie ma co się oszukiwać, raczej przegramy. Trzeba się zastanowić, czy mamy kasę na walkę o utrzymanie wiosną. Jeżeli nie, to trzeba sprzedać Marczaka, Ulmana i innych wyróżniających się, drogich w utrzymaniu piłkarzy, za te pieniądze spłacić długi i honorowo, juniorami spaść do trzeciej ligi. A tam budować zespół i potencjał finansowy tak by, nie spaść niżej i po dwóch – trzech latach wrócić w szeregi drugoligowców. A swoją drogą: to, że przystąpiliśmy do rozgrywek drugiej ligi należy zawdzięczać: Browarowi Łomża, prezydentowi Jerzemu Brzezińskiemu, Wałkuskiemu i JBB. Gdyby nie ich w sumie około 500 tys. złotych, moglibyśmy zapozapomnieć o istnieniu ŁKS-u. Taka jest prawda, kto w to wątpi jest albo głupi, albo ślepy! ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści... ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |