wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
łks vs górnik polkowice

Może jutro ŁKS wygra ??JaK myślicie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: łks vs górnik polkowice

wygra

mam na sprzedaż 3 bilet na mecz LKS z polonia!! BILETY SA WARTE PO 30 Zł SZTUKA !!! ja sprzedam za 20zł za jeden bilet . Sa one na sektor C, tybune zadaszoną. prosze pisac na gg 8081251

obstawiam 2:1 dla nas

ŁKS WYGRA MAM TAKO WIARĘ !

remis

na oficjalnej stronie górnika zamiast ŁKS Łomża jest MKS Łomża

Nie ma co się oszukiwać, raczej przegramy.
Trzeba się zastanowić, czy mamy kasę na walkę o utrzymanie wiosną. Jeżeli nie, to trzeba sprzedać Marczaka, Ulmana i innych wyróżniających się, drogich w utrzymaniu piłkarzy, za te pieniądze spłacić długi i honorowo, juniorami spaść do trzeciej ligi. A tam budować zespół i potencjał finansowy tak by, nie spaść niżej i po dwóch – trzech latach wrócić w szeregi drugoligowców.
A swoją drogą: to, że przystąpiliśmy do rozgrywek drugiej ligi należy zawdzięczać: Browarowi Łomża, prezydentowi Jerzemu Brzezińskiemu, Wałkuskiemu i JBB. Gdyby nie ich w sumie około 500 tys. złotych, moglibyśmy zapozapomnieć o istnieniu ŁKS-u. Taka jest prawda, kto w to wątpi jest albo głupi, albo ślepy!

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org