Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sieci bezprzewodowe 8-) |
Powracam z tematem Sieci bezprzewodowych w Łomży. Co sądzicie o bezprzewodowym internecie . Będe wdzięczny za wasze opinie. Bezpłatny Internet? Brzmi dość niewiarygodnie. Niestety (dla Nas na szczęście) wraz ze wzrostem popularności urządzeń Wireless Lan, pojawia się dużo niezabezpieczonych sieci bezprzewodowych. Zapewne myślicie ze u Nas w okolicy nie znajdziecie takiej sieci, nie dziwi mnie to! Jednak nic bardziej mylnego, wzrost liczebności sieci bezprzewodowych w ciągu ostatniego roku wzrósł kilkaset procent. Wszystko dzięki przystępnym ceną routerów takich firm jak Linksys czy D-link oraz łatwością założenia bezprzewodowej sieci .Można kupić już od 200 zł jak widać nie jest to wysoka cena jak na produkt tego typu. Co sprawia że staje się on coraz bardziej popularny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sieci bezprzewodowe 8-) |
ja mam bezprzewodowy internet i mogę zchęcią oddać za darmo w Orange
|
|
Gdzie masz tyle niezabespieczonych sieci, sam posiadam w domu sieć bezprzewodową i w moim otoczeniu są jeszcze dwie które łapie sygnał mój laptop ale niestety wszystkie zabespieczone
|
|
skinek: w mojej okolicy wywala 13 sieci WiFi... Tommek: aż tak h****o to chodzi, że za friko chcesz oddać? VIP_1: co to znaczy "niezabespieczonych" i "zabespieczone"? Anthony
|
|
Nie zabespieczony to taki do którego można sie podłaczyć z kazdego kompa co ma karte wi-fi i jest w zasiegu oczywiscie. Zabespieczenie moze polegac np. na mumerze MAC karty, który jest unikalny.
|
|
bezpieczne, zabezpieczone, niezabezpieczone
|
|
amen
|