Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Olej opalowy |
Witajcie. Gdzie mogę kupić olej opałowy? Interesuje mnie ok 1000l. Poprosilbym o jakieś namiary bądź numery telefonów poza pryma. W samej Lomzy jak i w okolicach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Olej opalowy |
Wszystkie stacje prowadzą sprzedaż O opałowego tylko zakup jest na fakturę w której musisz udowodnić, że posiadasz urządzenie które spala ten olej...najlepiej nie kombinować...kupić dmuchawę na oo i zamówić potrzebne paliwo
|
|
Tak się akurat składa ze mam piec olejowy razem z całym sprzętem do niego potrzebnym. Tylko szukam możliwe jak najtaniej. A że piecem grzeje tylko wodę w lato to zbiornik starcza na parę lat
|
|
zobacz na ogłoszenia http://gielda-paliw.com/ogloszenia/kategoria/238/olej-opalowy a jeśli nie znajdziesz odpowiedniej oferty możesz zamieścić ogłoszenie o ilości i miejscu dostawy oleju opałowego. Ogłoszenie jest darmowe
|
|
Mam to samo zdanie co mój poprzednik. Nic dodać oraz nic ująć... Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót
|
|
Autor: rat_rat (---.146.103.49.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) TROLLu posty bijesz ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |