Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pediatra w Łomży? |
Mam ogromną prośbę, czy ktoś może podać namiary na dobrego pediatrę w Łomży?Może przyjmować nawet prywatnie. Z góry dziękuję!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pediatra w Łomży? |
Dr Głębickjest najlepsza przyjezdza do domu na wizyte jak sie chce ale nie wiem niestety gdzie przyjmuje - to nr tel 602 632 755 Pozdrawiam
|
|
moim zdaniem Pani dr.K.Nizik przyjmuje na Reymonda tam z tyłu grand marketu.
|
|
dr Maksimowicz, lepszego nie znajdziesz. Przyjmuje tylko prywatnie, ale warto! tel.604466396
|
|
Dzięki bardzo za bardzo przydatne informacje! Szczególnie za numery telefonów.
|
|
Do dr Nizik już nie można się zapisać ma wyczerpany limit pacjentów. O doktorze Maksimowiczu coś słyszałam ale nie miałam do niego żadnego kontaktu.
|
|
Same doktory , a gdzie się doktoryzowali?
|
|
Temat po czasie, bowiem dziecko już było leczone. Proponuję Ci dr.Maksymowicza. Na pozór niedostępnego i coś mówiącego niby do Ciebie. Pytaj o szczegóły, bowiem on ma zawsze rację w sprawach diagnozy i leczenia nawet wtedy, gdy Ty nie rozumiesz o czym on mówi. Sprawdziłam to wielokrotnie na synu i wnuku. Jest uczciwy, nie każe przychodzić na kontrole, gdy problemu nie ma. Mój syn dzięki niemu ma opanowaną alergię a wnuk żyje. To on w drugiej dobie po urodzeniu wnuka, skierował go na operację serca, za co wyleciał ze szpitala, bowiem dyr. stwierdził, że za dużo kieruje dzieci na operacje i badania specjalistyczne, a koledzy lekarze za mało zarabiają, bo pieniądze zamiast iść do kieszeni lekarzy idą za pacjentem. Dzisiaj po 7 latach od tego momentu, gdy mam problem lub moi znajomi, wiemy, że dr. Maksymowicz pomoże. W nocy doczyta potrzebne informacje o chorobie Twojego dziecka. Stosuje najnowocześniejsze metody leczenia. Lekarstwa czasami drogie, ale skutaczne. Sam potrafi przyjść do domu, jeżeli jest poważny problem. Z pozdrowieniami i życzeniami zdrowia dla Twojego dziecka.
|
|
Ja też polecam dr.Maksymowicza. Gdyby nie on, mój 3 letni syn pewnie miałby już wrzody żołądka od tych wszystkich antybiotyków, które przepisywał mu lekarz rodzinny dosłownie na zawołanie. Na szczęście trafiłam na niego i okazało się że jego infekcje związane są poprostu z alergią i wcale nie musiałam tego leczyć antybiotykami tylko stosować profilaktyczną dietę. Od tamtej pory infekcje powracają naprawdę rzadko. dream on
|
|
Ja polecam dr.Pisowodzką. Przyjmuje w przychodni na Reymonta Pozdrawiam Dyzmir
|
|
Chyba ten dyrektor co go zwolnił już nie jest dyrektorem?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |