Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Postanowienie dotyczące najbliższych wyborów Prezydenta Miasta Łomża |
Po tym co się wyrabia za obecnych rządów włodarzy miasta Łomża, postanowiliśmy ja i cała moja liczna rodzina że nie oddamy swoich głosów przy najbliższych wyborach prezydenckich na żadnego kandydata z obecnej władzy. Chrzanimy takie rządy. Jest nam obojętne z jakiej partii będzie prezydent, najważniejsze aby był uczciwy dla nas wszystkich.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Postanowienie dotyczące najbliższych wyborów Prezydenta Miasta Łomża |
Popieram ! Nie głosować na Chrzanowskiego !
|
|
Nie idąc na wybory, w ten oto sposób popierasz np. PiS - ponieważ ta partia ma pieniądze na kampanię, finansowana jest ze spółek państwowych, kontrolowanych przez partię. Dlatego lepiej idź na wybory i zagłosuj na wg Was najlepszego kandydata który sie pojawi. A najlepiej sam kandyduj - i pokaz to co uczciwość, wizja, kompetencja i sprawiedliwość
|
|
Nie idąc na wybory, oddajemy całkowitą władzę PiSowej podłej zmianie . Sztywny elektorat PiSowski tj ok.20-25 % głosujących i to TYLKO z przeważnie ok. 50 % idących do wyborów, z ogólnej liczby uprawnionych do głosowania Polaków . Ty nie pójdziesz, ONI za ciebie wybiorą ! Ksiądz z ambony każe , to pójdą :) vide kogo wybrali na senatora - Anders , spadochroniarkę przywiezioną w walizce :)
|
|
Nie idziesz na wybory ?? a to psikus, nie narzekaj potem, że źle wybrali boś sam siedział w domu.
|
|
Elementarnym wyrazem współczesnego patriotyzmu każdego pełnoletniego Polaka powinno być uczestnictwo w wyborach. Są one nierozłączną cechą demokracji. Wybory służą wyłonieniu przez pełnoprawnych członków społeczeństwa swoich reprezentantów do stanowienia prawa i rządzenia w ich imieniu. Głosowanie w wyborach jest przywilejem i obowiązkiem każdego obywatela. Choć nasz pojedynczy głos może wydawać się mało istotny, to jednak ostateczny wynik wyborów w systemie demokratycznym jest na tyle znaczący dla perspektyw rozwoju miasta i jakości naszego życia, że rezygnacja z głosowania jest dowodem nieodpowiedzialności. Rezygnacji z głosowania w wyborach nie może usprawiedliwiać często podkreślany niechętny stosunek do angażowania się politykę, nieufność do obecnego włodarza miasta lub zdeklarowana apolityczność.
|
|
Zostałem źle zrozumiany, do wyborów pójdzie cała moja rodzina ze mną na czele ale nikt nie odda swego głosu na kandydata z obecnej władzy starającego się o miejsce w rządzie miejskim na drugą kadencję, nigdy w życiu. Chrzanimy takie sprawowanie rządów jak dotychczas. Do tej pory różne były dyskusje ale ostatni numer władzy, zabranie pieniędzy łomżyńskiemu hospicjum przeważyło czarę goryczy, nigdy więcej tych ludzi na stołkach władzy, chrzanić to.
|
|
moja rodzina tez pójdzie i bez głosów na pisland
|
|
Moja rodzina i znajomi również nie będą już głosować na Chrzanowskiego, zawiódł na całej linii.
|
|
Chrzanowski się nie nadaje na kierownika sklepu a co dopiero dbać o losy 60tysiecznego miasta !
|
|
W ostatnich wyborach na prezydenta Łomży frekwencja wyniosła 34,50 procent i tylko z tego Chrzanowski zdobył 67,67 procent głosów. Na Chrzanowskiego mieszkańcy Łomży oddali 11 tys. 367 głosów, na Czerniawskiego 5 tys. 431 głosów. W 2014r ŁOMŻA liczyła 60 tys. 492 mieszkańców, w tym 49 tys. 572 wyborców.
|
|
Ja i moja rodzina również nie oddamy głosu na jołopa....za chaos w U.M, arogancję, tą władzą kierują Dewelo...erzy i Spółdzie..nia .... , zadłużanie miasta tylko po to aby przed wyborami pokazać , że coś się robi dla ludzi.. Kieruje nami dziecko z zawiązanymi oczami we mgle.., bez jaj i wyobrażni , mam nadzieję , że nie będzie rządził kolejną kadencję i schowa się do szafy....ten bardzo słaby ,niemądry Prezydent...... swojego głosu już nie oddam na M.C.
|
|
Łomży to już żaden prezydent nie pomoże a jak już to głosujcie na tego kto wybuduje kilka dużych zakładów w Łomży
|
|
propaganda nie spi ,jak bedzie inny prezydent z innej parti to bedzie taki sam jak wszyscy ,kazdy aby ustawic sie w zyciu itp, a reszte mozna olac co nie ????
|
|
Lomza to ogromny problem kleru i technologii koscielnych poukladanych w urzedach ,technologie te sa jak sekta lub sekty ludzi manipulujace systemem enigmy lomzy ,rodzinne kliki kleru bisnesy i kalkulacje populacji kto z kim ,oraz depopulacji kogo zniszczyc od lat 90 tym miastem kreci ten klimat sekto-mafijno-korupcyjny trzy czlonowy bardzo zaawaluowany niby ukrytu ale w swietle jupiterow widoczny l to,z kim i za ILE kasy tu czlowiek sie nie liczy tylko kasa i dile za ile lat jakie przekrety malwersacje i zlodziejstwo po przykryte parasolem ochronnym lokalnego kosciola facecikow w czarnych sukienkach z ul.sezamkowej ....... Anatol M.
|
|
Był poprzednio prezydentem Pan Czerniawski, nie został wybrany na następną kadencję bo to mówiono komuch, za stary itp. itd. a z perspektywy czasu myślę że to była najlepsza kandydatura patrząc na to co teraz się wyprawia. Miasto i ludzie na pewno wiele by zyskali a tak mamy co mamy. Nigdy żadnego głosu na obecnych rządzących starających się o następną kadencję, NIGDY !!!
|
|
Autor: DLACZEGO o co ciebie chodzi chłopczyku, raz wychwalasz podłą zmianę, drugim razem krytykujesz ? Zdecyduj się dzidzia i nie pisz bzdur . Zostaw ty chłoptasiu politykę i pisz raczej w swoich tematach o grubych dziewczynach i kebabach :)
|
|
I ja też nie zagłosuje na obecnego włodarza. 1- afera SMS już rażąco świadczy o \"kolesiostwie\" czy prawda czy fałsz to już wy sami ocenicie ale pogłoski i fakty z nieba nie spadły 2- sprzedaż działki dworca PKS - taka działka w takim miejscu to priorytet by była miasta a inwestor co chce kupić to niech sobie na obrzeżu kupi 3- kibelek za 200 tyś - przesada 4- Park Papieski 2 lata temu spora inwestycja teraz znowu kasa pchana i to nie mało 5- mieszkanie plus w innych miastach się już udało i są takie mieszkania u nas brak i tylko wymówki że działka nie taka że dokumenty nie tak jeszcze czemu w innych miastach urzędnicy potrafili dopełnić formalności na czas i znaleźć działkę to świadczy tylko o niekompetencji urzędników w naszym urzędzie wystarczyło chcieć i się przyłożyć a nie tylko 8godzin odpękać na stołku 6- Fundusze na hospicjum a wydatki na imprezy Tak w mojej ocenie wygląda kadencja więc nic straconego jak się zakończy a może ktoś inny troszkę lepiej spełni swoją funkcje ale to już sami podsumujcie poczytajcie artykuły i prześledzicie fakty to wnioski same się nasuną i moja opinia może jest błędna więc wyrażcie swoje poglądy niżej by rozwiać wątpliwości
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |