Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
uszkodzenie samochodu |
Poszukuję osoby (bądź świadków zdarzenia) która dnia 04.11.2021 r na parkingu przy ul.Bohaterów Monte Cassino 4 (między DPS-em a szczytem budynku B.M.C 4) uszkodziła samochód marki opel astra. Za pomoc zlokalizowania sprawcy przewidziana nagroda.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: uszkodzenie samochodu |
Autor: kawosz (---.elomza.pl)Data: 04-11-21 19:44 Za pomoc zlokalizowania sprawcy przewidziana nagroda. Czy \"nagroda\" będzie wypłacono za góry? Bo jaką mamy gwarancję, że po ujawnieniu sprawcy wypłacisz? I jaka to nagroda? Podaj konkretnie to zobaczymy czy warto kogoś zakapować... +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Jeżeli Paplak albo inny szczepionkowy sekciarz to zawsze warto kapować
|
|
bablak to uszkadza raczej nagrobki, szczególnie Biskupów i Kardynałów :-) +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
A krzsztof musi że mnie wymelduje jak ja jestem zameldowany i zdejme te kamery spszedam samochut i on dopiero zobaczy co to jest ugułem auto jest moje mam faktury księgowa muwili dzielnicowa natalka powiedziała zameldowany jestem i mogę tu mieszkac Nogi mi się nie zginajq.
|
|
Gdy dojdzie do uszkodzenia samochodu warto mieć części zapasowe. Polecam Wam https://www.hondaplaza.pl/pl/samochody.html , jest to strona na której z pewnością znajdziecie akcesoria które Was interesują. Zapoznajcie się z ofertą dostępną na stronie.
|
|
Może jakiś monitoring jest w okolicy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |