piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kot szuka domu...

Dziś rano znaleziono małego kotka przed blokiem nr6 na ulicy Słowackiego. Obecnie znajduje się on u weterynarza na ulicy Krótkiej. Kotek jest zdrowy. Jeśli ktoś jest zainteresowany przygarnięciem kociaka proszę o kontakt z weterynarzem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kot szuka domu...

Kurde jakby to był tygrys to normalnie bym go przygarnął do siebie. I na moherowych beretów polował. No ale może się wyćwiczy, tylko bym wolał żeby szczekał bo miauczenie mnie irytuje, to jakby się dało zrobić to się polecam. No bo ja lubię nocami w parku polować.

Na słowackiego nie tylko jeden kociak chodzi ,co dzień widze ;) Cóż mieszkam na 3 piętrze i mialem raz kociaka i kota na dobre to nie wyszło ...

Co nie spadł na cztery łapy :) ?

Mały kociak na cztery łapy z 3 piętra... do tej pory mam go na sumieniu że nie dopilnowałem =/// A psów też nie dziękuje bardzo 3 raz niechce być pogryziony przez psa... blizny i w psychice na zawsze zostaje ale ja się zastanawiam czemu ludzie nie odpowiedzialni bioro pupila a puzniej są skutki pies bity wychowywany na agresji szuka krwi ... cóż przed wzięciem jakiegoś zwierzaka do domu ( opiekować się nim ) najpierw zastanów się czy naprawde będzie mu dobrze i jak będziesz jechał na wakacje nie zostawisz go w pobliskim lesie lub drodze robisz w tedy przykrość rodzinie i ludziom którzy widzą jak psy i koty bez pańskie biegają po ulicach i ich życie kończy się gdzieś w bobliskim rowie.... To taka przestroga dla tych którzy chcą mieć psa lub kota ale nie są w 100% pewni tego co wyczyniają.

No cóż nie każdy potrafi przejść obojętnie, tym bardziej,że kotek miauczał całą noc. Jest on bardzo malutki, ma może parę dni; biały w czarne łatki. Ma zaropiałe oczka. Weterynarz na razie się nim opiekuje, ale stwierdził,że będzie go trzymał 1-2 dni, bo lecznica to nie sierociniec dla zwierząt. Sama mam psa i kota, meszkam na 4 piętrze i nie mogę przygarnąć jeszcze jednego zwierzaka. Szukam intensywnie wśród znajomych, bo widzę po niektórych postach,że strach wogóle coś na tym forum napisać. Pozdrawiam

co do psow i kotow biegajacych samopas to co w tym dziwnego? to jeszcze nie swiat cyberpubka czy jakies postapokaliptyczne wizje gdzie jedyne co zyje schowalo sie do schronow.
zwierzaki sobie biegaja i chyba to calkiem spoko. sa wolne

co do namiarow na kotka to przekazalem do mej Kociej Wyroczni. Moze cos zdziala.

Zabierz go czym prędzej od tego weterynarza! Czy wciąż trzyma on w swoim gabinecie wypchane zwierzęta? Bo ja byłem u niego raz (przyznaję, z 10 lat temu) i gdy zobaczyłem "wystrój" lecznicy, więcej się tam nie pojawiłem. Wspomnę jeszcze o całkowicie błędnej diagnozie, chociaż tu akurat każdy może się pomylić. W każdym razie, nie wyobrażam sobie leczyć się u lekarza, który miałby u siebie spreparowane zwłoki ludzi, więc tak samo odnoszę się do wypchanych zwierząt w lecznicy weterynaryjnej.

A kotka szkoda. Sam jestem w podobnej sytuacji, co Ty... Blok, pies i kot.

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Katie84 a dawałaś ogłoszenia do bezcennej? jak tak w wakacje oddałam dwa małe szczeniaczki, odezwało się naprawdę dużo ludzi. spróbuj!! ale następnym razem nie zanoś zwierzków do tego weterynarza ma on na sumieniu nie jednego futrzaka w tym mojego psa.
PZDR=D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Usługi glazurnicze, szpachlowanie, malowanie.
tel. 790287366
auto-moto
Klimatyzacja samochodowa, naprawa, serwis, odgrzybianie. Szybko, tanio i solidnie. Polmo Piątnica (były Polmozbyt w Piątnicy) ul. Stawiskowska 34.
tel. 606250600
usługi
Wyroby z drewna do ogrodu, altany, sauny, balie ogrodowe, huśtawki, domy, domki, WC sławojki, budynki gospodarcze, garaże, rzeźba. Zatrudnię do pracy. Morgowniki 20a za Nowogrodem.
tel. 535480220
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org