Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
brak warunków w Łomży do szkolenia młodzieży w piłce nożnej |
Nie mamy warunków do rozwijania naszych umiejetności piłkarskich.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: brak warunków w Łomży do szkolenia młodzieży w piłce nożnej |
TO ZACZNIJ SAM COS ROBIC W TEJ SPRAWIE A NIE NARZEKASZ JAK STARA BABA POWODZENIA ...BEDZIE LEPIEJ NA KONCU
|
|
To żeś odkrył Amerykę...
|
|
BIG_NJ ma racje!!!!Powinni cos z tym zrobić,bo nastepne pokolenie naszej reprezentacji bedzie grało gorzej niz teraz:/ Ewelinka ;*
|
|
będziemy mieli piękny stadion. jeżeli wszystkie grupy piłkarskie łks-u zaczną na nim trenować, po miesiącu, bardzo droga murawa przestanie istnieć. do momentu "oddania" do użytku nowego stadionu łks potrzebuje "tylko" dużego, równego, trawiastego placu do trenowania. to jest brak warunków. przepraszam jest jednak boisko treningowe po drugiej stronie ulicy zjazd...tylko, że tam po generalnym remoncie rośnie rzodkiewka.
|
|
piatnica koło szkoły ma ładne boisko w poniedziałek gramy na nim turniej szkolny w piłkę nożną
|
|
ŁKS nic sie nie stało....... ŁKS nic sie nie stało........
|
|
jest przeciez nowe boisko kolo SP9
|
|
Powstała drużyna freestyle football i można sie do niej zapisać...kontak: gg:7371138 lub wejść na forum www.freestylelomza.fora.pl
|
|
kołłątaja: Kolego, nie podklejaj się pod temat o ŁKSie, co? Nie mauczyła mamusia, że to nieładnie? Może się jeszcze nazwiecie ŁKS? ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
a ja sie zapytam czy jakby NASZE MIASTO zrobiło na SWOIM stadionie trawiaste boisko treningowe (chodzi mi o dzisiejsze 'boisko' boczne miejskiego stadionu) dla naszych najmłodszych to stąłoby sie coś złego? może tak ze sztuczną nawierzchnią? (wiem wiem w mieście rond oraz brukowanych uliczek, chodników takie coś trudno sobie wyobrazić..) wiem, że jest remontowana główna płyta, ale chyba dziwne by było, że po wyłożeniu takich pieniędzy na nią będą mogli do woli trenować tam nasi najmłodsi czy nie warto pomyśleć o tym już teraz? wiem, że jest boisko na Perspektywie, ale wiadomo też że dzieci garną się na ulice Zjazd Rządy Pana Brzezińskiego przypominają mi rządy Pana Korzeniowskiego w TVP. jeden i drugi uważa, że skoro sami nie interesują sie piłką nożną to w ich przekonaniu powinniśmy iść ich sladem, tylko dlaczego?!?! chore
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |