Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
akcesoria łazienkowe |
gdzie w łomży największy wybór. najbardziej interesują mnie nawiązujących do stylu retro,w kolorze starego złota
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: akcesoria łazienkowe |
Tak zawsze starałem się dowiedzieć, dlaczego ludzie w erze internetu na siłę chcą kupować drożej w sklepach stacjonarnych? Tutaj masz jeden z lepiej wyposażonych sklepów. Natomiast kwestia co dokładnie Cię w tym stylu retro interesuje czy chodzi o jakieś baterie, czy może bardziej meble łazienkowe? Nie wszystkie sklepy mają to i to.
|
|
Ja osobiście wolę właśnie kupować w sklepach stacjonarnych. Już nie raz natknęłam się na niezłe "buble internetowe". Przez internet to mogę kupić co najwyżej przykładowe skarpetki. Co z tego, że trochę drożej? Już nie jeden kupował taniej a potem żałował.
|
|
Tesco w swojej ofercie f&f ma ciekawe :)
|
|
Ja podpatrywałam sobie tutaj: http://www.domzpomyslem.html fajne i takie inne spojrzenia na wystrój wnętrz-dużo białego widzę króleuje teraz we wnetrzach od ścian po same dodatki i ja mam taka właśnie łazienkę prawie całą białą ale to tez kwestia gustu. Pamietajmy, że robimy to dla siebie i nam ma sie podobać!!
|
|
Ja też lubię biel i nie tylko w łazience, w całym praktycznie domu jest biało:)
|
|
Jednym z moich ulubionych sklepów z akcesoriami łazienkowymi takimi jak wanny czy kabiny prysznicowe jest wwwsaloni.pl . Jeśli ktoś nie jest przekonany do zakupów internetowych, zawsze może odwiedzić ich sklepy stacjonarne w Warszawie. W razie jakichkolwiek wątpliwości warto zwrócić się do personelu, który zawsze służy radą.
|
|
A myślałeś też nad zakupem oświetlenia do łazienki? Jeśli planujesz styl retro, to może zajrzyj do sklepu http://www.poled.eu/ Mają tam ciekawe, funkcjonalne oświetlenie. W retro wnętrzach fajnie wyglądają lampy stylizowane na lampy przemysłowe, czyli takie błyszczące metalem, na przykład chromem. To fajnie przełamuje taką patynową otoczkę i wprowadza trochę świeżości do wnętrza.
|
|
Ja często zamawiam produkty ze stron www Do łazienki też. Jeśli sklepom zależy na dobrej opinii, to będą dbać o jakość towarów.
|
|
Tutaj http://www.ekspercilazienek.pl/akcesoria-lazienkowe można zakupić akcesoria łazienkowe. Wybór jest ogromny, a ceny atrakcyjne. Nie wiem jak wy, ale ja zawsze patrzę na jakość. To ona jest dla mnie najważniejsza. Dzięki temu nie trzeba wydawać podwójnie.
|
|
Spadaj trollu
|
|
To gdzie jest największy wybór?
|
|
Sam cwelu wszędzie wklejasz swoje linki za marne grosze ... przestań dziadowac i znajdź sobie normalną pracę
|
|
cześć. moim zdaniem warto zapoznać się ze stroną www.armaret.pl, mają bardzo fajne akcesoria łazienkowe retro.
|
|
kolejny cwel troll
|
|
Podziwiam ludzi, którzy mają tak ciekaw życie, że chce im się innych wyzywać na forach...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |