wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sylwester

Pewnie nie każdy wie, ale sylwester w Polsce obchodzimy 31 grudnia, a nie 29. Apeluję do wszystkich idiotów, którzy o tym nie wiedzą, że nie wszyscy mają ochotę obchodzić go już 3 lub 4 dni przed i słuchać tych huków

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sylwester

To dzieci z robotniczych rodzin, dzieci wyborców pis. Taka ich rozrywka i takie czasy, że komuna znowu podnosi swój chytry, biedny, robotniczy pysk.

I zapomniałaś dodać że 4 dni po

stefannowak

https://img.joemonster.org/mg/albums/new/171228/ewolucja_dala_dupy.jpg

Biedne są tylko zwierzęta przez te kilka dni

Mam nadzieję, że Miasto, czyli prezydent, w tym roku nie zaplanował idiotycznej rozrywki dla imbecyli pt. Fajerwerki.

co za naród, każdemu głupkowi wydaje się, że wie lepiej jak żyć powinni inni !!!

fajerwerków nie kupuję, nie nasłuchuję i nie wypatruję, bo uważam to za marną rozrywkę ... ale strzałów jakoś nie słyszę poza sporadycznymi przypadkami,

psy posiadałem,
nigdy mi żaden nie uciekł a w sylwestra
a w każdego sylwestra psy bały się mniej niż tak samo jako podczas burzy ...., którą wyczuwały na długo przed i bały się na długo po ....

jestem ciekawy ilu tych obrońców zwierząt ma swoje psy, ile ich wychowało i ile pochowało :-)

więc proponuję poluzować gumki w majtkach i żyć własnym życiem,
nie interesować się za bardzo jak żyją inni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I nawzajem, nawzajem :)

Ja też apeluję.... poza tym chyba jest zakaz używania petard.... może by tak więcej patroli policji, straży miejskiej, z reguły strzelają teraz małolaty, ktorym w noc sylwestrową nie wolno wychodzić z domu...

A na ciebie zdzicho bym straż miejską nasłał żeby chodziła za tobą i sprawdzała czy sprzątasz gówna po swoim psie czy piesek był szczepiony czy chodzi w kagańcu i czy zapłaciłeś podatek.

A najchętniej idiotom takim jak ty wprowadził bym zakaz posiadania psa.
Nie umiesz kundla ułożyć żeby się nie bał petard to lepiej go nie miej.

https://noizz.pl/zwierzeta/pytamy-pracownikow-schronisk-jak-psy-radza-sobie-z-fajerwerkami/76zy26h

Przeczytajcie pisowskie głąby...

dzisiaj 2.01 i dalej strzelają :/

Denerwują mnie Ci idioci, którzy strzelają fajerwerkami zaraz po Bożym Narodzeniu. Mój pies wariuje :(

Biedne zwierzaki :(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Sprzedam łąkę 1 ha na Pniewie (działka 99) 200702_2.0026.99.
tel. 509983069
różne
Kulturalny 39 letni kawaler z własnym M pozna Panią w stosownym wieku w celu założenia rodziny. Jeśli doskwiera Ci samotność zadzwoń lub napisz SMS.
tel. 602530240
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org