Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sala Pasjonata w Nowogrodzie |
Chciałabym sie dowiedziec cos na temat tej sali . Czy warto robic tam wesele i czy dobre jest jedzenie ?i czy bogato jest na stołach . Z góry dziekuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sala Pasjonata w Nowogrodzie |
ponoc jest ok polecam tez zajazd rys
|
|
dziefczynka nie wierz w obietnice dzialajacej klimatyzacji w Pasjonacie "Nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani" - F. Dzierżyński
|
|
Tzn ze jest slaba klimatyzacja ?
|
|
od 1 do 10: jedzenie - 3 (bo po prostu podają) klimatyzacja - 1 (bo na ścianie wisi) obsługa - 5 (może być) wystrój - 3 (dawno ta sala nie widziała remontu)
|
|
Nie slaba, po prostu nie dzialajaca "Nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani" - F. Dzierżyński
|
|
Ja nie nażekam. Miałem tam wesele w zeszłym roku i było udane. Każdy z naszych gości chwalił, że wesele było super i jedzenie dobre. Co prawda to prawda że sala się nie zmieniła od kilku lat, ale to akurat nie jest najważniejsze. Po weselu będziesz mogła zabrać resztę jedzenia do domu. Świadczy to o tym,że na Twoim weselu nie będzie niczego odgrzewanego, co po kimś zostało. Ja miałem wesele latem i jednym z dań gorących było jedzenie z grilla na dworzu przy wielkim ognisku. Były kiełbaski, kaszanka, saszłyki, babka ziemniaczana i jeszcze coś? Na pewno goście głodni chodzić nie będą. Abyś miała conajmniej dobry zespół, to nie pożałujesz, bo dobry zespół to podstawa dobrej zabawy. Polecam.
|
|
A ciuchy galowe od tego ogniska Wam nie śmierdziały? Chyba , że w szatni trampki i dresy dawali.
|
|
Dziekuje wszystkim za komentarze :)
|
|
serdecznie polecam. jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni, obsługa super, jedzenie bardzo dobre i wszystko dobrze zorganizowane, kelnerki same dogadywały sie z zespołem co i kiedy. my po prostu sie wspaniale bawiliśmy nie martwiąc sie czy nie będzie jakiegoś niedociągnięcia. w razie pytań poproszę o kontakt mailowy chętnie odpowiem na pytania.
|
|
Dzieki Soul za komentarz :) A czy bogato jest na stołach i jakie atrakcje mieliscie na podworku
|
|
Jak w pasjonacie obsługa jest super to wysiadam hehe.Jedyne co ciekawe w tym domu weselnym to na zewnątrz ta altanka.Właściciel najebany na każdym weselu chodzi po stołach i je z półmisków.Cena w miarę ale zamiast dobrych napojów masz same tanie typu Fruti i Caprio.Jedzenie nie jest złe,ale nie jest to coś wyjątkowego,raczej zasadnicze rzeczy jak na większości wiejskich wesel.Byłem tam na 4 weselach i ani razu mi się nie podobało.
|
|
Jak najbardziej polecam. Sala odmalowana, jedzenie pycha. Wszystkim zajmuje się synowa właściciela, bardzo miła kobieta i łatwo się z nią dogadać. A takiej atrakcji jak ognisko i grill w lato jeszcze nigdzie nie spotkałam.
|
|
A ja nie polecam. Pierwszy danie- zepsute i śmierdzące. Przystawki jako tako, reszta ok. Ale te pierwsze danie.... fuuu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |