Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ceny paliw... |
Było już kilka razy w tym kontekście... ale muszę bo różnica jest niesamowita... ...kierowcy znają ceny paliw w Łomży - dziś jadąc w kierunku Białegostoku zauważyłem, że ceny spadają ze stacji na stację. W Jaboilu tuż przed wjazdem do Białego ceny są następujące: Pb95 3.77 Pb98 3.97 Diesel 3.77 LPG 2.01 ...fajnie co? --- PGG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ceny paliw... |
wlasnie jechalem przez nasze miasto i jestem we szoku
|
|
Wygląda to na cichą zmowę właścicieli stacji. W niedzielę byłem w Warszawie. Tankowałem w Markach przy MAKRO, gdzie cena oleju napędowego wynosi 3.75, a u nas w okolicach 4 złotych. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Pb95 3.77.... co to sie stalo... :-) jestem w szoku...! ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Na szczęście LPG tylko 1,99 :)) Na nowogrodzkiej...
|
|
tylko....?pamietam jak 0,60 kosztowal litr...a 2 zlote to tylko? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Złodziejstwo nic więcej i maijny układ. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
a gdzie w łomży najtaniej i w jakiej cenie kupie pb98 lub pb95
|
|
Jeśli chodzi o Łomże to bezpiecznie i normalnie cenowo to BP i PRYMA (tutaj tankuje od kilku miesięcy i chwalę sobie). Widzicie, jadąc na Białystok macie po 3.75-7 różnie bywa. Trasa na Szczecin, stacja paliw i patrzę ... Paliwko PB98 3.60 <szok> a mało tego LPG 1.85 poprostu aż grzechem było nie zatankować 98 :D Wracając akurat kończyła się wacha i do pełna, a w jakości nie odczułem nic zupełnie. Tam to dobrze :/
|
|
W Łomży jeśli chodzi o BP to akurat chyba jest to najdroższa stacja w mieście .Ja od roku tankuję w Prymie i nie narzekam. W sobotę i niedzielę jest taniej ,plus jeszcze parę groszy z kartą stałego klienta.
|
|
W Łomży trzech pompiarzy (bp, statoil, kurpiewski) zmówiło się i walą wszystkich po kieszeniach a reszta trzyma się zawsze ciut niżej ... dopóki nie będzie np. JET-a będą robić na nas kokosy ... niech się udławią ...
|
|
BP - najlepsze paliwo no i niestety drozsze niz normalne paliwo PRYMA - paliwo godne polecenia
|
|
|
jak jest ktos kto placi to jest i ten ktory drogo sprzedaje :P gdyby nie bylo klientow to i ceny bylyby nizsze. gdyby wszyscy zaczeli tankowac np na prymie to i reszta obnizylaby ceny, a skoro je podwyzaja to znaczy ze nie narzekaja na brak klientow, a niejedna osoba , ktora krytykuje wlascicieli np statoila zrobilaby to samo na ich miejscu, bo po co maja zarabiac mniej jak moga wiecej? oczywiscie naszym kosztem, bo wszystko jest bezcenne, a za reszte zaplacisz pieniedzmi naszych drogich Łomżyniaków oraz przejezdnych ;)
|
|
Dlatego piszę, że trzech a może więcej pompiarzy sie zmówiło: będziemu dupczyć łomżyniaków ile wlezie i tak u nas muszą kupować ... i żaden się nie wyłamie ...
|
|
Dzisiejsze ceny z oleju napędowego z Białegostoku - Shell, Statoil, Orlen 3,79 ... bez komentarza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |