Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ślub- alkohol |
Witam. Za pół roku mam wesele, i zastanawiam się jaki alkohol wybrać. Czy wina czy czystą wódkę a jak tak to jaka? Czy zamawiałyście alkohole z hurtowni? Na internecie faktycznie ceny są niższe ale czy jakoś alkoholu ta sama? Na pewno ktoś już organizował swoje wesele i się podzieli oświadczeniami :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ślub- alkohol |
Szysko jedno, jakoś alkoholu wszędzie ta sama. Ale mieszać z miodem nie radzę, bo goście nie będą zadowoleni...
|
|
Ile gosci tyle gustow!
|
|
Wódkę kupowaliśmy w markecie. Cenowo wyszło podobnie jak w hurtowni. Z winem podobnie. Polecam kupić sporo wina.U nas na weselu poszło o wiele więcej wina niż wódki ( wódki mieliśmy spory nadmiar).Wino musielismy w czasie wesela dokupić bo nie sądziliśmy że aż tyle go pójdzie.
|
|
Najlepiej jest kupić alkohol z pewnego źródła, dyskontów nie polecam, bo jaka cena taka jakość. Żeby utrafić w gusta wszystkich weselników najlepiej kupić alkohole różnego rodzaju- wina, piwa, nalewki domowe...
|
|
Ja zamawiałem alkohol z hurtowni. Głównie była to wódka i piwa. Klasycznie Pan Tadeusz, a co do piwa to Namysłów. Kilka butelek wina wystarczyło, bo na weselu raczej wszyscy skupiają się na piciu wódki, a wino jest rzadkim wyborem.
|
|
Ja się dogadałem z sklepem monopolowym w Łomży. Wódka została to przyjęli z powrotem. Wina było za mało dobierałem skrzynkę.
|
|
My kupiliśmy w sklepie, ale takim, który realizuje tak duże zamówienia, w związku z czym, cena była porównywalna do ceny hurtowej. Nie zapominaj o winie. Panią tez się coś należy, a nie każda chce/lubi pić wódkę. My mieliśmy białe i czerwone i wszyscy byli zadowoleni. Co do ilości to nie pomogę, bo tym to zajmował się mąż :) Pozdrawiam, Mary - podwójnie poślubiona żona
|
|
No tak, najważniejsza sprawa na weselu - alkohol. Jak to w Polsce.
|
|
Polecam wódeczkę WYBOROWA :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |