Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PODZIĘKOWANIA ZA WSPANIAŁY DOPING W GRAJEWIE |
Mimo nienajlepszego widowiska GRARTULUJĘ NAJWIERNIEJSZYM KIBICOM TAKIEGO WSPANIAŁEGO WIDOWISKA jakie niestety tylko ONI stworzyli, nie zawsze wynik jest sprawą najważniejszą. Byłem na wielu stadionach i prawdziwych KIBICÓW poznaje się w biedzie. PS. Myślę że powinna powstać jakaś rymowanka w podziekowaniu dla Warmii za użyczenie stadionu, MOJA PROŚBA TRZEBA ZAKOPAĆ TOPÓR WOJENNY Z GRAJEWEM, to przecież dzięki Nim ten mecz doszedł do skutku, a jeżeli będziemy ich dalej " WIECIE CO???" to z 2 ligi w grajewie mogą być nici!!!!! RACJONALIZM i LOGIKA TO CZYM KIERUJ SIĘ W ŻYCIU, TO PODSTAWY!!!!!! MIEJ OCZY SZEROKO OTWARTE!!!!!!!! NIE DAJMY SIĘ CHAMOM, ZŁODZIEJOM I POLITYCZNYM NIEUDACZNIKOM!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PODZIĘKOWANIA ZA WSPANIAŁY DOPING W GRAJEWIE |
kibice jak zwykle spoko , a zawodnicy bez chęci do gry , kibice robia dla nich wiele , a oni nam hańbe przynoszą
|
|
prawdomuwny hańbę to może ci dawać twoja jaga a nie NASZ ŁKS!!! Więc siedź w tym śledziowie i się nie wp**** tam gdzie nie powinieneś. CH*J Z WYNIKAMI! ŁKS JESTEŚMY Z WAMI!!!
|
|
Ale jesteś zacietrzewiony w nienawiści do Białegostoku, aż żal czytać!
|
|
Do prawdomuwnego i innych mu podobnych. "Kibic z dala niech się nie wpie...la" DiDi
|
|
I HU...... , Z DOPINGU JAK KIBEL PANUJE W KLUBIE . 3 LIGA WITA I TRZEBA SIE Z TYM POGODZIĆ
|
|
"Kibic z dala niech się nie wpie...la" Panidomu...tym sposobem chciałaś uświadomić że kibice ŁKS są/muszą być tylko z Łomży??? hahaha Ja już tutaj gdzieś czytałem że mamy także kibiców w Chicago, czy gdzieś tam jeszcze... Czyli twoim rozumowaniem nie są oni kibicami?? PS...no oczywiste że w Białymstoku niema Łomżyńskich kibiców...no oprócz Łomżyniaków którzy tam mieszkają/studiują. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |