Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ostrzenie noży oferuję. |
Post całkiem na serio. Masz tępe kuchenniaki? Chcesz żeby praca w kuchni była łatwiejsza i przyjemniejsza? Nie chcesz się męczyć? Za drobną opłatą chętnie naostrzę Ci noże. Wybrany kąt, wybrana gradacja? Nie ma sprawy. Jeśli się nie znasz, załatwię Ci nóż tak, że będziesz zadowolony. Ma golić włosy na nogach, rękach czy czymkolwiek innym chcesz?? Nie ma sprawy. Jako sample mogę pokazać moje własne noże. Ostrzenie nie tylko kuchennych, wszelkie składane, obozowe, harcerskie... Co kto lubi :) Zwykle uwinę się w ciągu 1 dnia. Ostrze ręcznie, nie używam szlifierki itp. zatem Twoje noże są bezpieczne i nie zostaną rozhartowane. Kontakt pod postem lub na maila :) Komuś coś ostrego? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ostrzenie noży oferuję. |
Dzien dobry. Chcialbym naostszyć nurz.
|
|
Super, zatem przestań być pajacem i pisz maila ;] Komuś coś ostrego? :)
|
|
Poprosze numer mejla
|
|
A ostrzenie noży i sitka do maszynki do mięsa możesz wykonać?
|
|
@chromax myślę że da się to ogarnąć ;) Pisz mail marcin90-70@o2.pl Komuś coś ostrego? :)
|
|
Co, ludzie teraz sami sobie noża naostrzyć nie potrafią?
|
|
@śmigacz to zalezy czego oczekujesz od noza. Ja na przykład nie uznaje za naostrzony przejechania po stalce czy ostrzalce rolkowej. Komuś coś ostrego? :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |