Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wielkość to nie wszystko! |
Z pamiętnika przedszkolanki: "Toalety są przy każdej sali. Niziutkie sedesiki, malućkie umywaleczki, klamki na wysokości kolan, jak w Szuflandii. Com się kiedyś naszukała dwóch Wiktorów... Znalazłam ich właśnie w toalecie. Jednej i tej samej... Najlepsi przyjaciele. Papużki nierozłączki. Zabij, nie zdradzi kolegi, nie wyda, nie powie złego słowa. Aż tu nagle... - Nie lubię cię. Sikasz krzywo. Panowie, oprócz wielkości to też gra rolę?!" _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wielkość to nie wszystko! |
Żródło _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Re: Wielkość to nie wszystko! |
Pewnego razu Pan Policjant nie wyłączył swojej krótkofalówki. Demonstrował jej działanie, jak to się mówi - puścił w obieg między dzieciaki. Oglądały, pstrykały, nagle coś zaszumiało, zachrzęściło, i... - Zbychu, bierz psa i jedź na Zieloną X, mamy dilera. Jako że urządzenie znajdowało się w rękach nie Pana Zbycha Policjanta a w rączkach 6letniego Kajtka, Pan Dyspozytor usłyszał słodki, niewinny głosik... - Eee dzień dobry, Kajtek jestem i też mam psa, Bary się nazywa! -... Ja pierdole, Zbychu! Chszszcchszcz. Koniec wizyty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |