Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komin ciepłowni. |
Niby szary, ponury, 152,5-metrowy kolos, ale jakoś nie wyobrażam sobie miasta bez niego. Gdy wracam do Łomży, już 15-20 km przed nią czuję, że wracam do domu. Chętnie zobaczyłbym zdjęcia z jego ostatniego balkonu. Na pewno jest genialna panorama na Łomżę i okolice. Andrzej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komin ciepłowni. |
tez bym chetnie zobaczyl niech ktos udostepni
|
|
andrzeju mam dokładnie tak samo jak wracam szary ale ma te coś pozdrawim
|
|
|
Ale piękny widok,ale chyba nie odważyłabym się wejść tak wysoko.
|
|
najwyzszy komin jest w Jaworznie ma 306 m i tam to dopiero widoki Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a może malowanie muralu by na nim zorganizowac???
|
|
tak na najwyzszej kondygancji Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
świetna panorama ŁOMŻY byłaby z wieży ciśnień gdy by ktoś z jajami w nią zainwestował .
|
|
Jeśli już jesteśmy w temacie kominów. Mam pytanie, potrzebuję sklepu w którym mógłbym zakupić nowe systemy kominowe. Co myślicie o tej firmie http://www.e-kominy.pl/ ? Znacie może jeszcze jakąś godną polecenia firmę? Jeśli tak proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
|
|
Ja też nie wyobrażam sobie Łomży bez komina :)
|
|
Ja z kolei postawiłem na systemy kominowe Schiedel i jestem z nich najbardziej zadowolony. Zdecydowałem sie na nich, ponieważ to wiodący producent w Europie, który oferuje niezwykle funkcjonalne i bardzo BEZPIECZNE produkty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |